Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 9 misafir, 4 mobil kullanıcı
23047
Cevap
1377504
Tıklama
87
Öne Çıkarma
Cevap: 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1000. sayfa)
6
2 ay
Teğmen

2024 te Crystal Sunset Luxury de konakladık. Açıkcası onunla kıyaslama yaptım. İkiside 25.000 m2 gözüküyor. (kirman 420 sunset 584 oda kapasiteli)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ritalin06
S
2 ay
Teğmen

Hocam port natureyi neden almadınız.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DawNFaLL
E
2 ay
Yarbay

Hocam bu liste için Quattro açık ara yapar.Quattro'dan sonra Utopia gelir ancak konum gereği çok yorucu bir tesis,diğerleri çok zayıf kalır.
Bir de liste dışından size 3 tane öneride bulunmak isterim.

*Mirada del Mar 43k (öncelikli önerim)
*Club Tuana Fethiye 38.5k
*Lykia World 29.5k



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DawNFaLL
D
2 ay
Çavuş

Aslında ilk tercihim oydu. Geçen hafta 39 bin lira fiyat veriyordu ama bizim tatil işi bu haftaya kalınca 71 bin istiyor şimdi o yüzden elemek zorunda kaldım :(




Bu mesajda bahsedilenler: @S i n y o R
M
2 ay
Yüzbaşı

Çok yüksek memnuniyet oranı olan bir otel nasıl bir sorun yaşadınız ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SonyFun
M
2 ay
Yüzbaşı

Satış noktaları için zorunlu hocam,
Otel restoranlarda zorunluluk yok
Direkt mey diageo dan tedarik ediliyor içecekler



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kaptan _27
S
2 ay
Yüzbaşı

Google daki Kirman Arycanda ile ilgili yorumum :

Kirman Arycanda da bu sene 2. tatilimizdi. Geçen sene ( 2022 yaz ) oteli çok beğenerek Eylül de 2023 yazı için de erken rezervasyon yaptık. Fakat gelin görünki geçen seneden eser kalmamış. Lobiye girdikten sonra oda giriş kartlarını elinize verip bye bye diyorlar. Kendi odanızı kendiniz bulmak zorundasınız. Bavulları zaten beklemeyin eninde sonunda gidip kendiniz alıp geliyorsunuz. Kahvaltıya oturup çay siparişi veriyorsunuz beklemenize gerek yok zaten gelmiyor. Hayır çay ocağının yerini bilsem kendim getiricem sorun değil. Lobide barmen arkadaş ne içeceğimizi İngilizce soruyor diyoruz ki bizimle Türkçe konuşabilirsiniz arkadaşın cevabı -denerim… oluyor. Sonrasında Türk olan barmen arkadaş gayet güzel Türkçesi ile sizinle konuşabiliyor. 6 gün konakladık son 3 gün asansörün bir tanesi bozuktu. Bekle babam bekle şanslıysan yer bulursun çoluk çocuk varsa ayvayı yedin. En güzeli de oda giriş kartlarını lobiye teslim ederken kartları alıp sizi tanımamazlıktan geliyorlar. Ne bir hoşçakalın ne bir tatiliniz nasıl geçti diye soran var. Zaten sorsalardı buraya yazmak yerine direk yüzlerine söylerdim. Kusura bakma ama olmamış Kirman. Sizinle bu son tatilimizdi.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mertkilictatilciniz
E
2 ay
Yarbay

Hocam Mirage ETS'de maximum indirimi ile 63.8k, Rubi Platinium ise yeni zam gelmiş şu anda 61.2k gösteriyor Setur TT indirimi ile



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @birey21
R
2 ay
Yarbay

Kirmanın sevimli treni (!) ve halk plajından bile daha dar şezlonglu sahili 🤣🤣🤣🤣🤣

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @657
R
2 ay
Yarbay

Bluelar bilyeli değil hocam( portta ben açmıştım birini), Migros’tan geçen jack aldım oda bilyesizdi.

Ek olarak voyage torba Bombay - tanquray fotolarını da koydum 🤙

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kaptan _27
M
2 ay
Yüzbaşı

Plaj genişliği konusunda evet dar. Ama otel zaten ikinci bant otel, daha çok havuz ve aquapark kullananlar tercih ediyor hocam. Tren konusuna değineyim, taksim tünele benzer tramvay var otelde. Sizin ekran görüntüsü attığınız video otelin yeni açıldığı yıl/ yeni açıldığı an çekildi. Video çekimi sırasında bende ersin abi ile birlikte idim. Güncel tramvay fotoğrafta ki gibidir. Oteli savunmak amaçlı yazmıyorum yanlış anlamayın, sevende olacak sevmeyende olacak illa ki . Fakat ben otelin yiyecek içecek ve servis kalitesinde başarılı olduğunu, büfelerinin kırmızı et çeşitliliğinin fazla olduğunu içeceklerin kapalı kutu/premium olduğunu bizzat deneyerek gördüm. Yine altını çiiziyorum plaj konusunda kesinlikle haklısınız oldukça dar bir plaj alanı.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ritalin06
R
2 ay
Yarbay

Hocam yanlış anlamayın ama Donanımhaber ölücüleri bunları yemez

Kirman 20-26 Eylül 71.000di

Ben aynı tarihleri aynı ödeme koşulu ile 73.800e voyage sorgun aldım.

Kirmanlar 2. Sınıfsa fiyatını da 2. Sınıf belirlemesi gerek 7/24 alakart yapmış menüde max köfte var


https://kirman-arycanda.gomymenu.com/#/food/NjUz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mertkilictatilciniz
M
2 ay
Yüzbaşı

Hocam ikinci sınıf gibi bir ibarede bulunmadım,
ikinci bant otel dedim.
7/24 a la carte restoran ile diğer restoranları kıyaslamanız çok saçma.
Bahsettiğiniz köfte olan restoran 24 saat açık a la carte servis veren restoran diğer restoranların menülerine de göz atın bence.
Bu arada bencede aynı fiyat skalasında ise tabi ki voyage sorgun daha cazip. Siz mantıklı olanı yapmışsınız.
Dipnot kirman otelleri bana ait veya babama ait oteller değil, fiyatı mantıksız geldiği noktada tabi ki bizde tercih etmiyoruz.
Siz aynı tarih için daha iyi bir otel almışsınız en güzelini yapmışsınız.
Ayrıca gönderdiğiniz linkteki menüleri restoranların hizmet saatleri doğrultusunda ki menülerini görüyorsunuz.
Öğle servisinde snack restoran olarak çalışıyor a la carte restoranlar. Akşam servisi için saat aralıklarında tekrar girip bakar iseniz menüye farklı olduğunu göreceksiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkilictatilciniz -- 27 Mayıs 2025; 12:48:35 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ritalin06
E
2 ay
Yarbay

Değerli Arkadaşlar herkese selamlar,

2025 konusu rekor kırarak daha şimdiden 1000.sayfasına ulaşmış bulunuyor.Daima birbirine saygılı, yardımsever, kibar,en ince detayına kadar konulara hakim, elindeki bütçeyle alabileceği en iyi alternatifi arayan, olumlu-olumsuz tecrübelerini paylaşan tüm forumdaşlara kendi adıma çok çok teşekkür ederim.En ufak bir bilgi bile amacına ulaşıyorsa doğru bir adresteyiz demektir.Eleştiriler bile saygı çerçevesinde yapılıyor burada.

2017 yılından beri yapılan etkileşim sayılarına bakıldığında da herkesin inanılmaz derecede bilinçlendiği,bilgi sahibi olduğu,tecrübe kazandığı görülüyor.Herkese bütçesinin alabileceği en iyi, en mutlu tatilleri diliyorum.

Etkileşim Sayıları

2017 -- 199 sayfa
2018 -- 193 sayfa
2019 -- 356 sayfa
2020 -- 305 sayfa
2021 -- 217 sayfa
2022 -- 170 sayfa
2023 -- 346 sayfa
2024 -- 691 sayfa
2025 -- 1000 sayfa (Mayıs itibariyle)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 27 Mayıs 2025; 12:49:9 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 6 cevap geldi.
F
2 ay
Yarbay

Bunun sebebi biraz da bence tatil beldelerindeki butik otel, apart, yemek, şezlong v.b. ürünlerin fiyatları. Tatile çıkmak isteyen kişi eğer özel olarak gezme amacı yoksa bakıyor fiyatlara buna bu kadar vereceğim, yemesi ayrı içmesi ayrı gider, denizi ayrı gider, sürekli bir hareket halinde olması ayrı bir yorgunluk diye düşünüp uhd otellere yöneldi diye düşünüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 27 Mayıs 2025; 12:59:38 >


Bu mesajda bahsedilenler: @erdfb_1907
Y
2 ay
Teğmen

Bıkmadan usanmadan sizin de foruma verdiğiniz bilgi ve tecrübeleriniz için çok teşekkür ederiz hocam. Sayenizde verdiğimiz paranın hakkını sonuna kadar alabileceğimiz otelleri bulmayı sizden öğrendik.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @erdfb_1907
S
2 ay
Yüzbaşı

Bu da forumda yapmış olduğum yorum daha detaylı bir şekilde:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156976010



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

P
2 ay
Yarbay

vallahi bu azalmış hali hocam birde.




Bu mesajda bahsedilenler: @erdfb_1907
V
2 ay
Çavuş

kirman calyptus için; biz geçen sene ikna edilip gittik, ben yazmaktan yoruldum ama o küçücük oteli övmekten bıkmadılar, gerçekten yazık o küçücük otele verilen paraya, saat 7den sonra tren yok, akşam güneşinde bi denize gidemiyorsunuz yürümeniz lazım, 8den sonra da otelin dışından yürüyeceksiniz, ki ben golden hour vaktine (altın güneş) bayılırım, dışarıdan dolanmayalım diye kan ter içinde o nemli tünelden koştuk bi de.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vsyle -- 27 Mayıs 2025; 13:35:20 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ritalin06
R
2 ay
Yarbay

Hocam ben de bu tür örnekler olmasın diye uğraşıyorum.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Vsyle