Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
456
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dışkı Yapamama Rahatsizliğı
3
3 yıl (55 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 7 yıldır büyük tuvalet ihtiyacımı 4 saatte gidermeye çalışıyorum. Yakın zamanda böyle bir teşhis koyuldu tedavi yok. Böyle bir rahatsızlığı bilen yaşayan var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl (607 mesaj)
Teğmen

Bunun dışında tespit edilmiş bir rahatsızlığınız var mı? Ben de zor yapıyordum yıllardır, Haşimato teşhisi koyuldu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
2 yıl (2 mesaj)
Er

Hocam sizin son durum ne. Anismus bende de var yaklaşık 4 yıldır. Çok illet bi hastalık. Bu anismus için ayrıca bir başlık açılabilir. Başka hastalar da var forumda tedavi olan da var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl (15 mesaj)
Er

Hocam son durum ne sende geçti mu bu illet hastalık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Rfvg000
S
geçen yıl (15 mesaj)
Er

Hocam durum nedir sende rahatsızlık geçti mi bir de bu testi özelde mi devlette mi yaptırdınız?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.