Selamünaleyküm öncelikle şuna bir açıklık getirelim benim kullanıcı adım ile dolandırıldınız ama doalndıran kişinin telefon numarasını ve iban bilgilerini atın. Eski kullanıcıların hesaplarını çalıp onların kullanıcı adı ile sizi yanıltıyorlar ve en önemlisi telefon numaraları ve iban bilgileridir bu hususta aratiso hesabı sahibi benim telefon numaramı teyit edebilirim o dolandırıcı ile hiç bir alakası olmayan mağdur eski kullanıcılar maalesef süresiz ban yedi. Buranadan adminlere sesleniyorum her kullanıcı telefon bilgilerini ilan verirken yazssa daha güvenilir bence profillerine aynı bilgileri girip değiştirilmememli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailArat 4Z51K -- 9 Mayıs 2025; 19:38:17 >
Aynı hızda devam ediyorlar. Oyun almak için açtığım konuya Kişi 0554 536 19 18 numaralı telefondan Berat Kurtboğan adına kayıtlı TR490003200000000141113863 numaralı ibanı verdi. Şu anda çaldığı hesap @cmldrs Dikkatli olun.
Adamın uslubu konuşması buram buram ben dolandırıcıyım diye bağımış zaten. Bilet numarasını istediğiniz yerde resmen osurmuş oradan anlayabilirdiniz. Üzerine de 2000 TL ye aldım akabinde hediye geldi demesinden de mi bir şeyler anlamadınız? Hadi hepsini geçtim aylarca ifşa olmuş bir numara bilmeyen yok, hiç mi araştırmadınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 6 Temmuz 2025; 22:44:26 >
ben para falan yollamadım beni dolandıramadı haysiy*tsiz k*pek. Anladım sal*ğın yaptığı biletin görüntüsünden:) Gereken cevabı yazdım kendisine. Buradan paylaşmayayım:)
Fast smsi atınca kaptırdınız sandım parayı hocam, neyse sevindim . Bence şikayet etmenize gerek yok, elinde sınırsız panelden satın aldığı deaktif fd hesabı var. Bunu kapatsa diğerini aktif ediyor senelerdir, hiç bir şekilde nick stoğu bitmiyor adamda. Yüzlerce şikayet ettim, binlerce kez polise gittim, ben savcıyım polisim avukatım bunları perişan ederim diyip bağıran insanlar oldu sonuç ortada. Senelerdir forumu dolandırıyor kafasına göre, ben artık bu şahsın forum ile iş birliği yaptığına inanacağım. Elinde sınırsız forum üyelik stoğu ve cep telefon numarası var. İbanları zaten kiralıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailArat 4Z51K -- 9 Mayıs 2025; 19:38:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @caraxesss