Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
80
Cevap
3138
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Hollow Knight: Silksong | Çıktı | PC ANA KONU (5. sayfa)
G
3 hafta
Yüzbaşı

Act 3 ile birlikte %100 tamamladım. Act 3 final boss açık ara en zoru. Çıldırma noktasına geldim :(



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

U
2 hafta
Yarbay

Bu oyun bitmiyor 50 saat sonunda act 2 bossunu kestim ve 6 7 saattir act3 geçmek için debeleniyorum bu arada 3 yeni bölge bir kaç yeni boss bir kaç yeni quest buldum yapmadığım angarya işleri yaptım (flea toplamak, yemek görevi için listeyi tamamlamak vs vs).

Büyük ihtimal uzunluk ve içerik anlamında yakınından geçen bir metroidvania yok. Günde 2 saat oynayarak bitmiyor.



S
2 hafta
Yarbay

75 saat sonunda gerçek sonla bitirdim . Ben ilk oyunu da çok seviyordum buna da bayıldım . Act 3 gerçekten çok zor son boss uğraştırdı beni . İlk başta indirirken 2.5 GB oyun ne kadar küçük herhalde kısa yapmışlar dedim ama oyun bitmiyor :) . DLC leri 4 gözle bekliyorum .
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

U
5 gün
Yarbay

72 73 saat ile oyunu ben de bitirdim gerçek sonda. Hayatımda 40 gündür Silksong var yanında eş zamanlı 3 oyun daha bitirdim bu süreçte.

Biraz oyunun içeriği ile alakalı bir yazı olacak içerik ile alakalı spoiler olabilir.

Özellikle şunu diyeyim oyun bence indie oyunlar arasında gelinen son nokta olmuş Silksong kadar iddialı bir başka indie oyun yok şu anda.

İlk oyun bile yeterince uzunken Team Cherry bu sefer işi abartmış ve bitmeyen bir oyun yapmışlar neredeyse. 2D metroidvania türünde bir oyun için kafadan 70 saat gömmek biraz fazla açıkçası.

Onlarca mekan 240 böcek 45 boss onlarca tool charm alet edevat iğne derken oyun derya deniz bitmiyor.

Hornet karakteri bu türde oynayacağımız en güçlü ve atik karakter büyük ihtimal atlamak zıplamak uçmak oldukça zevkli.

ACT1 oyunu öğrenme diyarı öğrenme şeklinde aslında oldukça güzel başlıyor act2 ile oyun kararında bir zorluğa ulaşıyor ama act3 için diyeceğim tek şey delilik.

Oyunda Phantom, Lost Lace (açık ara en zor ve adil olmayan boss 1.5 saat sonunda kesebildim) Trobio, Widow, Last Judge, Karmelia, Firs Sinner gibi düello odaklı zevkli bosslar var ilk oyuna göre en büyük farklık bunlar oluyor boss dövüşlerinde oyunu üst noktaya taşımışlar.

Diğer bosslar daha sıradan ve klasik hantal büyük bosslar.

Ama bence oyunun zorluğu bosslarda değil parkurlarda olmuş bakın hiç bir 2d oyunda böyle bir platforming yok olamaz. Hunter March, Sinner Road, Bilewater gibi mekanlar bir yerden sonra çocuk oyuncağı kalıyor. Asıl o mout fay tırmanışı Abbys'den kaçış ( burası delilik hangi kafayla eklediler anlamadım) mantar görevindeki parkur, coral tower tırmanışı mount fay gizli maske parkuru adamı çıldırtacak seviyede.

Bosslara geri dönüş, gereksiz anlamsız parkurlar olmasa ve oyunda asıl içeriğin yarısı gizli olmasa çok daha rafine bir oyun olacakmış Silksong bu hali fazla çıldırtıcı.

Oyunda kesilecek tüm bossları keserek girilecek her yere girerek bir kaç eksik tool charm ve toplanabilir ile %89 ile bitirdim.

Bence çıldırtıcı yanları olmasa 9/10.


Bu arkadaş oyunun hikayesini güzel özetlemiş merak edenler için.

https://www.youtube.com/watch?v=wTFVbWp54w8





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 20 Ekim 2025; 17:34:20 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.