Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
187
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Dolandırıcı @Santa.Monica IBAN adı Emin Özkul
D
3 ay
Er
Konu Sahibi

Emin Özkul isimli şahıs "Santa.Monica" isimli hesap. tel no: 554 536 1918 , Whatsapp üzerinden ilteişime geçiyor ve süreli mesajları açık oluyor orda zaten bi şüphelenmiştim neyseki bütün konuşmaları ekran görüntüsü almıştım. Ödemeyi aldıktan sonra engelledi ve hiçbir şekilde cevap vermiyor. Hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Dikkat edin kendisinie.

Ek olarak yasaklanan bir hesaptan hala nasıl giriş yapabiliyor anlamış değilim ve mobil uygulamada yasaklanan hesapları nedense profile girmeden farkedemiyoruz buna da bir çözüm bulunması lazım.

Bana site üzerinden elinde World of warcraft CD'lerinin olduğunu yazdı benim alınık ilanım üzerine ve ben de resim talep ettim kendisiniden. Gece saatlerinde resimleri gönderdi ve konuşup anlaştık izmirde olduğunu kargoyla olacağını söyledi ve ben de rütbesine güvenerek ödemeyi önden yaptım ardından beni engelleyerek hiçbir şekilde dönüş yapmadı. Bütün konuşma geçmişi elimde mevcut ve şikayette bulunacağım.

Şahsın Iban Adresi: TR080083800875001379470263





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duhan2112 -- 27 Nisan 2025; 14:6:55 >

L
3 ay
Er

geçmiş olsun
bana da alınık işlmeci ilanı için yazmıştı 2 gün önce ve çok aceleci haraket etmeye çalışıyordu. hemen ödeme yaparsanız kargoya veririm şekilnde falan. şüphelendim ve beklettim. isim sorduğum mesaja dönüş yapmadı.
profilini incelediğimde ise cezalı görünüyor.

geçmiş olsun tekrar

< Resime gitmek için tıklayın >



K
2 ay
Er

Aynı kişi beni de dolandırdı ve farklı hesaplarla hala geziniyor ben de bir konu açtım



W
2 ay
Er

Hocam ben CİMER üzerinden şikayette bulunmuştum. Bugün Emniyet Müdürlüğünden aradılar konu ile alakalı bir de yazılı olarak dilekçe vermemi istediler. 7/24 açık olduklarını müsait olduğunda gelip Cimer şikayetim ile alakalı dilekçe vereceğimi söylediğimde yardımcı olacaklarını söylediler. Bende bu çarşamba günü gidip yazılı olarakda şikayetimi bildireceğim. Bu adinin yanına kalmamalı. Bence sizlerde savcılık yada emniyet bir yere durumu bildirmeniz.

@Kemâncı
@levent_yavuz
@duhan2112




Bu mesajda bahsedilenler: @Kemâncı , @levent_yavuz , @duhan2112
M
geçen ay
Er

Yine aynı numara arkadaş. Canı yanmayan kimse kalmadı forumda hala herif aynı numara ile aramızda cirit atıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.