Herkese iyi forumlar öncelikle, Hostinger sitesinden akademik bir dergi için kurduğumuz sitenin gönderiler/Doi sayfasına girdiğimizde "beklenmedik bir hata meydana geldi" penceresiyle karşılaşıyoruz. Arşivdeki gönderileri görmemiz açısından önemli bir husus. Aşağıya ekran görüntüsünü attım sitenin log kayıtlarından. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hostinger sitesinden akademik bir dergi için kurduğumuz sitenin gönderiler/Doi sayfasına girdiğimizde "beklenmedik bir hata meydana geldi" penceresiyle karşılaşıyoruz. Arşivdeki gönderileri görmemiz açısından önemli bir husus. Aşağıya ekran görüntüsünü attım sitenin log kayıtlarından. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.