Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
83
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Msi vector isi
M
3 ay
Er
Konu Sahibi

Iyi aksamlar ve hayirli bayramlar arkadaslar yeni bir laptop aldim bugun geldi elime msi vector i9 14900hx rtx 4090 bir cihaz problemim su daha once laptop kullanmadim dogalsa da bilmiyorum yani kusuruma bakmayin islemci normalde bostayken 54 derecelerde gezerken bazen aniden 80 li derecelere cikiyor youtube da video izlerken 70-80 goruyor ve fani olur olmadik yerlerde turbo modunda calisiyor pc yi actigim gibi 60 kusur derece acilip turbo sekilde oldugunu dusunuyorum cunku cidden yuksek sesli fan aciyor bu normal mi yoksa bir problem mi var sizce sifir urun daha bugun actim.Hatta su an bunu yaziyorum ve arkada yukleme yapiyor islemcinin bazi cekirdekleri max 80 gormus.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




H
3 ay
Yarbay

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle
Gelişmiş güç ayarlarını değiştir
İşlemci güç yönettimi
En yüksek işlemci durumu
Pilde, prizde 100 ise düşürün, 95 veya 90 yapın.



H
3 ay
Binbaşı

msi nin laptop için yönetim programı vardır oradan sessiz moda al geç, ihtiyacın olduğunda performans moduna alırsın



A
2 ay
Er

Satıyormusunuz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.