Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
321
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Disipline gideceğim
U
3 ay
Er
Konu Sahibi

8. Sınıfım LGS ye hazırlanıyorum. Özel okuldayım bugün bi arkadaşım derste notlaşıyordu sonrasında elinden aldım ayrıca dersin başından beri herkes konuşuyordu ancak hoca bana ve arkadaşıma patladı. Zaten 1-2 aydir hocalar hep toplantı yapıyor herkesin ismi geçiyor yarın kurul toplanacak dediler 10 kişiye yakın bir liste var. Bahsettigim hoca çok dramatise ediyor ve hemen bağırıyor. Bu olay sonrasında yüzümüze kaale bile alma bunları çöpler dedi. Genel olarak da hocalar şaka adı altında bizimle dalga geçiyor.
Sizce kendimi nasıl savunmalıyım

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.