2013 yılından beri DorukNet'ten hosting ve domain kullanıyoruz. Hosting hizmetimizin içinde olna 10gb mailbox ile sınırsız eposta hizmetini kullanıyoruz. Ama epostalarda tıkanma, bant düşürme vb. doruknet tarafından bilinçli olduğuna inandığımız engellemeler yaşadığımız için artık değiştirmek istiyoruz.
Hosting ihtiyacımız kalmadı , çünkü domain'imizi yurtdışı sitemize yönlendirdik. Bu sebeple kurumsal eposta için çalışma yapıyoruz.
minimum 10 adet hesap, minimum 10gb kullancı başı olacak şekilde aşağıdaki firmaları derledim. Buna bir tek İHS eklemek lazım, onlarda kurumsal eposta göremedim ama hosting paketlerinde 10gb eposta başına veriyorlar.
2013 yılından beri DorukNet'ten hosting ve domain kullanıyoruz. Hosting hizmetimizin içinde olna 10gb mailbox ile sınırsız eposta hizmetini kullanıyoruz.
Ama epostalarda tıkanma, bant düşürme vb. doruknet tarafından bilinçli olduğuna inandığımız engellemeler yaşadığımız için artık değiştirmek istiyoruz.
Hosting ihtiyacımız kalmadı , çünkü domain'imizi yurtdışı sitemize yönlendirdik.
Bu sebeple kurumsal eposta için çalışma yapıyoruz.
minimum 10 adet hesap, minimum 10gb kullancı başı olacak şekilde aşağıdaki firmaları derledim.
Buna bir tek İHS eklemek lazım, onlarda kurumsal eposta göremedim ama hosting paketlerinde 10gb eposta başına veriyorlar.
https://www.ihs.com.tr/web-hosting/kurumsal-hosting-paketleri.html
Sizce hangisini tercih etmeliyim. yerli kdv li firmaları tercih edeceğim, Hostinger - Godaddy ülkemize fatura kesemiyor
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.