Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
311
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Kripto dünyasında bir ilk: Binance borsası 2 milyar dolar yatırım aldı
E
4 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Kripto dünyasında bir ilk: Binance borsası 2 milyar dolar yatırım aldı
Son dönemde ABD hükümetinin soruşturmalarına maruz kalan ve kurucu Changpeng Zao’nun görevi bırakmasıyla rahat nefes alan Binance borsasına dev bir ortak geliyor. Arap yatırımcılar kripto dünyasında önemli bir hamle yaptı. 



Binance borsasından dev adım



Bugüne kadar yenilikçi veya düzenlemelere uyumlu çalışan borsalara belirli ölçekte yatırım yapıldığını görmüştük ancak ilk kez milyar dolar seviyesinde bir fon desteği gerçekleşti. Abu Dhabi merkezli yapay zekâ ve ileri teknoloji yatırımcısı MGX, Binance borsasında 2 milyar dolarlık yatırım yaptığını duyurdu. 



Ayrıca Bkz.Bitcoin çakıldı, Nvidia ve Tesla eridi: 1.75 trilyon dolar buhar oldu



İlk kez kripto para ve blok zinciri dünyasına yatırım yapan MGX, böylece Binance borsasında azınlık hisselerinin de sahibi oldu. Binance borsası global faaliyetlerinin bir bölümünü BAE’de yürütüyor. Bu bakımdan MGX hamlesi çok da sürpriz olmadı. 



 

 



 




Kaynak:https://www.binance.com/en/blog/ecosystem/mgx-backs-binance-in-landmark-investment-6242106085221073480

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

G
4 ay
Çavuş

Kripto dolandırıcılıklarinda sadece kore cin ve ruslar yok. Abd israil gibi istihbaratcilar da ufak tefek demeden insanlarin cuzdanlarini bosaltiyorlar.



İngilterenin bana para getirirsen kaynagina bakmam diye yasasi vardi. Hindistan vs ulkelerdeki ne kadar dolandirici varsa ingiltereye veya isvicreye kapagi atardi. Artik internet sayesinde suçluların haberleri ve takibi cok kolaylasti. Hindistandan arazi olan bi sahis sosyal medyadaki paylasimlarindan armut gibi enseleniyor. Anlaşılan ingiltere gibi bati ulkelerinde artik mızrak cuvala sığmıyor ki bae kara para aklama merkezi haline gelmis




S
4 ay
Er

Mira network diye bir uygulama var . Şuan sadece play storede var ama ios sürümü çok yakında çıkacak.Pi networku kaçıranlar acilen yüklesin bence. Çok büyük proje olacağı kesin. Pi den milyonlar kazanan oldu. Mira tokeni değerlendirmek gerek. Yeni zengin edecek token diyiyorum başka bişey demiyorum

Play store: Mira network

Davet kodumu kullan ve 1 mira token kazan. 1 miratokeni az görmeyin yaklaşık 2 günde o kadar kazabiliyorsunuz ztn :)

Davet kodum : bnymn




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.