Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
26
Cevap
890
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Hell is Us {PC ANA KONU} {Türkçe} (2. sayfa)
W
2 hafta
Yarbay

Giriş kısmına baktım, hikaye ilk başta sonrasını gösteriyor, sonra öncesini ormanda başlıyoruz. Oyunda map yok sanırım, ana karakterin tipi düzgün, arkada çalan müzikler bana stranger things ve death stranding'ı anımsattı geriyor hafiften. Biraz FPS düşüyor, sonra düzeliyor. Demo diye böyledir muhtemelen tam sürüm ve patchlerle düzeltirler.

Okumalık döküman, kaset çalar vs var. Diyaloglar var, sol tarafta ana diyalog, sağ tarafta opsiyonel diyalog. İngilizce iyi değilse sıkıntı o yüzden oyunun tam sürümde Türkçe olması iyi. 16 Haziran'a kadar demo oynanabilir olucakmış, sen yine de bir göz gezdir hocam.

Demo boyutu; 11,36GB





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 2 Haziran 2025; 18:52:52 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Foxx Mulder

Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 hafta
Yarbay

Evet oyunda harita yok. Oyunu ilginç kılan durumlardan birisi de o zaten. Tamamen keşfe yönelik olacakmış. Bir kesimi kanser edebilir 😀



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @winepsycologist
O
2 hafta
Yarbay

Çok yavan bişey çıktı ya bu kadar da beklemiyordum. Ne combatı zevkli ne grafikleri aman aman değil bir hikaye anlatmaya çalışıyor tamam da hikaye oynanış olmadan tek başına oynattırmıyor kendini. Elden Ring desen değil Bloodborne olmaya çalışmış ama olamamış bir oyun. Zaten şua Nacon'un dağıtımını yaptığı hangi oyun dişe dokunur bişey çıktı ki. Şu Fransızlar komple oyun sektöründen silinse keşke :) (Clair Obscur'u yapan arkadaşlar hariç)



B
2 hafta
Yarbay

Bu demo hiçbir şeye benzemiyor. Yürüme simülator sandım ilk başta. Bu demoya puanım 10/1..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 3 Haziran 2025; 7:54:56 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
2 hafta
Yüzbaşı

Ben de oynadım demoyu ama sanki bulmaca oyunu gibi. Sürekli puzzle vb olacaksa sıkabilir. Tabi ben fazla bulmaca vb çözmeyi sevmediğimden bu şekilde yorumladım. Nedense pek bana hitap edecekmiş gibi durmuyor. Umarım her anlamda iyi bir oyun olur.



T
2 hafta
Yarbay

Demoda Türkçe yok, optimizasyonu da iyi değildi. Oyunun başta bizi saldığı ormanlık alanda yolu bulabilmek için ilk konuştuğumuz adamdan bilgi alıyoruz, bize yön veriyor ve pusuladan takip ederek doğru yolu bulmaya çalışıyoruz. Farklı yollardan gidersek bizi bazı opsiyonel bulmacalar karşılıyor. Doğru yoldan gidip bir bulmaca daha çözdükten sonra bir zindana giriyoruz ve oyun burada başlıyor. Silahlarımızı kuşanıp kombata giriyoruz. Kombat tam anlamıyla vasat diyebilirim. Souls-like kombat denenmiş fakat karakterin kombat sırasındaki tepkileri aşırı hantal. Devamında bol bol yürüyoruz. Demo bol bol yürümeden oluşuyor. En son zindana girdiğimiz yere geri dönüp bölümü tamamlıyoruz ve sonraki bölümün hemen başında demo şak diye bitiyor. Aynı düşman tiplerini defalarca kestiğimiz ve bol bol yürüdüğümüz bir demo olmuş. Stellar Blade demosu gibi en sonunda bir boss dövüşü beklemiştim ama maalesef sönük bir demoydu.

Oyunun fiyatı normalde 50 dolar ama bize yerel fiyatla 30 dolara geliyor ki günümüzdeki diğer oyunlara göre oldukça olgun bir fiyat. Türkçe dil desteği de mevcut. Demoya bakarsak oyunun optimizasyonu şimdilik kötü. Hikayesi ilgi çekici değil. Kombatı vasat. Düşman ve harita dizaynları idare eder. Yayıncının Nacon olması (yayınladıkları birçok oyun vasat veya vasatın altında) yine bir eksi. Bu yüzden ben şimdilik pas geçiyorum bu oyunu. Olur da çıkış zamanı bir patlama yapar ve metası 80 üstü gelirse belki o zaman bir şans verebilirim. Fiyatı iyi fakat zaman daha önemli. Zamanımı kaliteli geçirtecekse o zaman düşünürüm.



R
geçen hafta
Yarbay

Hell Is Us Deep Dive - Future Games Show Summer Showcase 2025


https://www.youtube.com/watch?si=wBGWO2rQY2aKviWK&v=XYwiPfm6AyQ&feature=youtu.be



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.