Merhabalar, arkadaşlar malumunuz ülke ekonomisini biliyorsunuz parfümler pahalı oldu. Benim 1.000 TL bütçem var bana kalıcı bir parfüm öneriniz var mı ? Tabi böyle bir parfüm varsa.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Antonio Banderas parfümlerine bakabilirsiniz. Avon'un özellikle edp olan bazı parfümleri kalıcı olabiliyor. Avon Segno İmpact aldım ben kalıcılık ve fark edilirlik değerleri fena gelmedi ama tabi her ten ve ciltte değişebilir bu durum, mevsime göre de. Deneyerek alabilirsiniz bunlar 1000 TL altı grupta. UDV parfümleri de güzel deneyerek alabilirsiniz.
Merhabalar, Dolce Gabbana Light Blue muadili onerebilecek arkadaş varsa memnun olurum. Bargellodan denedim koku fena degil ama çok silik kaldi ve hemen söndü. Deneyip kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Ben 1 Yıldır Malikhan markasını kullanıyorum. Koku kalitesi, kalıcılığı ve orjinale benzerliği harika. Kullanırken orijinal parfüm kullanıyor gibi oluyorsunuz. herkes mutlaka denemeli
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.