Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
513
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Delta Exploit
W
4 ay
Er
Konu Sahibi

İyi günler dilerim öncelikle. delta exploit kendi sitesinden indirdim ve zip dosyasındayken daha açmadan virus totale tarattım fakat risk göstermiyor şöyle aşağıya linkini bırakıyorum bilgisi olanlar inceleyebilir mi virus total belkide tarayamadı ama bilgisi olan biri inceleyebilir mi?

https://www.virustotal.com/gui/file/9e78886935220e5e38fe5610460ec890706d34809b728cbf3dc4ab2f808fe9d5

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.