Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
475
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2000 liraya kadar kablosuz mouse önerisi
T
6 ay
Er
Konu Sahibi

Merhaba dostlar, bütçem 2000 lira kablosuz mouse önerebilir misiniz? Tercih rengi siyah. Bir de ekstradan fiyat 90x40 80x40 mouse pad önerebilir misiniz? Onun da rengi tercih siyah.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




D
6 ay
Çavuş

Ben kablosuz Aerox 3 beyaz kullanıyorum. Fiyatı çok artmış. Kabloluda olur diyorsan Aerox 3'in siyahının kablolusunu alabilirsin. Öneririm. Hem hafif hem şık hem dayanıklı. Kablosuz kesin diyorsan Rival 3 var. 2K fiyatı varmış. Çok artmış fiyatlar. Rival 3 ilk mousemdi. Biraz ağırdı. Pil taktığın içindir belki bilmiyorum ama 110 grama kadar çıkıyordu. Ağır olduğunu Aerox 3 kullanmaya başlayınca anlıyorsun. Başka kablosuz kullanmadım. Önerebileceğim başka yok ama arkadaşlarımdan Razerı öneren çok var. Tabi onlarında fiyatları uçmuştur bir bak istersen.



H
3 hafta
Onbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.