Merhaba arkadaşlar, Vodafone’un bu planını uzun zamandır kullanıyorum fakat apple watchdan bir defa planı kaldırdım tekrar kurulamıyor, plan ücreti benden kesilmeye devam ediyor fakat saate tekrar kuramıyorum. Vodafone da sürekli hata alıyorum, 3 aydır boş yere aylık 50tl ödüyorum. Bu sorunu yaşayan, çözen var mı
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Vodafone’un bu planını uzun zamandır kullanıyorum fakat apple watchdan bir defa planı kaldırdım tekrar kurulamıyor, plan ücreti benden kesilmeye devam ediyor fakat saate tekrar kuramıyorum. Vodafone da sürekli hata alıyorum, 3 aydır boş yere aylık 50tl ödüyorum.
Bu sorunu yaşayan, çözen var mı
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >