Obste yayın açmayı deniyordum tavsiye edilen ya da anlatılan tüm içerikleri yedim ve aranızdayım lole tıkladığımda -1 fps oluyorum :(https://hizliresim.com/cq8ylrs https://hizliresim.com/l6h9blg sistem özelliklerim bu şekilde yani 30 40 fpste olsa yayın açabileceğimi düşünüyordum beni aydınalatabilecek birileri var mı obsten ve sistemden anlayan?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
https://hizliresim.com/l6h9blg
sistem özelliklerim bu şekilde yani 30 40 fpste olsa yayın açabileceğimi düşünüyordum beni aydınalatabilecek birileri var mı obsten ve sistemden anlayan?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.