bende de 2023 vivaro vardı ve hala combo life var. vivaro bol gırtlak donanımlı, sınıfına göre otomobil kadar yumuşak ve performanslıydı (180 hp). ama gel gelelim boya ve kaporta işçiliği acayip berbattı. adblue pimi çekilmiş bomba gibi ne zaman patlayacağı belli değildi. uzun vadede başıma sorun açacak gibi hissettirdi. 2 sene binip sattım. darısı combonun başına. combonun da boyası çok ince. sağ ön kapı dışarı çıkık duruyor arka sağ sürgülü kapıya göre. 8 mm zincir ve e-toggle vitesle geldi ama bakalım zaman gösterecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 10 Ekim 2025; 8:19:29 >
Aracımı geri çağırma kampanyası kapsamında avek yetkili servise götürdüm sabahları ilk marşta bariz ses gelmesine rağmen sorun yok dediler aracın ilk çalışma sesini 4 farklı zamanda çekip peugeot internet sitesinden iletişime geçtim bakalım ne cevap gelecek. Değiştirenler oldumu ? araştırdığımda zigen ve bga marka 2 çeşit muadil parça seti var şuan edindiğim güncel rakamlar zigen 13 bin bga 23 bin orjinal 33 bin işçilik 10-15 bin arası
2019 model dizel 3008 aracımda bende zincir sesi olduğunu düşünüp servisten randevu aldım. Bugün Uşak Çağdaş Peugeot yetkili servisinde değerlendirme yapıldı ve değişime gerek yok denildi. Aracım 148 bin km'de. Masraflı 8 mm eksantrik zinciri ve üst kapak değişimi yerine sadece 7 mm zincir değişimi yaptırmak mantıklı doğru bir iş olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor_35 -- 3 Kasım 2025; 14:39:37 >
maltepe değer servisine gittim bid eüstüne araba 1.5 gün serviste kaldı herhangi bir problem yok dendi araç teslim edildi cimer ve diğer platformlara yazacağım bir daha psa önünden geçmem
istanbul'da olanlar opel gerçek şubesine gidebilirler. ben memnun kaldım yapılan hizmetten. servis danışmanı ilgiliydi. zincir değişimine gidildi benim araçta
Hocam gerçekten sorun olmayabilir. Sorun olanlar 50-60bin kmde patlıyordu zaten. O kadar km sonrası test edilmiş ve sorun yok denildiyse dert etmeyin derim. Yine de içiniz rahat etmiyorsa servisten fiyat alın, iskonto yaparlar belki.
Zaten araç ile yolda kasisten geçerken stop etti motor arıza ve akü lambası yandı. Tanıdık Özel Peugeot servisini aradım. Çekici ile aracı götürdük. Usta nasıl yani bu motorda şakır şakır zincir sesi geliyor nasıl garantiden değiştirmezler dedi. Ben de lanet gelsin onlara deyip orijinal 8 mm zincir+üst kapak+işçilik 40 bin tl'ye anlaştım, ben yolda kalıp rezil olacağıma param rezil olsun. Araç şu an serviste eksantrik zincir değişimi yapılıyor. Daha da Peugeot grubundan Citroen-Opel dahil araba almam hatta önünden bile geçmem iyice soğuttular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor_35 -- 4 Kasım 2025; 13:35:39 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 10 Ekim 2025; 8:19:29 >
Bu mesajda bahsedilenler: @TEPEE PREMİUM PACK