Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
192
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Evin Camına gelen wifi sinyalini eve dagitmak
T
8 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar,

Ev ve isyeri karsilikli olan bir yerde (arada 10 m mesafe var, yol geciyor). Is yerindeki 1000mbit interneti evde kullanmak istiyorum. Ev eski ve dış duvarlari cok kalin oldugu icin evin icinde wifi sinyali cekmiyor. Ama evin is yerine bakan penceresinde cekiyor.

Xioami repeateri evde cam onune koydum fakat tam bir hayal kirikligi oldu 1000mbit interneti 5ghz de 65 mbit olarak verebiliyor.

Hizi en verimli sekilde alabilecegim bir cozum onerisi sunabilirmisiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.