Uygulamayı kullandığım telefon yanımda değil ama ince ayar yaptığım söylenemez. :) Sadece ön ayarlı setlerden Vpower'da 4K bandını 2.1'den 2'ye, 16K bandını da 5'den 4.5'e düşüyorum, o kadar. Gerisi uygulamanın varsayılan ayarları.
Bu cihazda bas olmadığı için 250hz'ın yanındakiler çalışmıyor. 250 hz bas gibi davranıyor. 31-250 arası:2.5 500-4k arası:0 8k:2.5 16k:5.0 Ayarını deneyin. Pro sürümü varsa lim'i aktif edin onun ayarında ise thresold -15db, post gain +5.0db, ratio 2:1 attack 30 ms, relalese 300ms.yapım. Ben bu ayarda kullanıyorum çamurlaşma yok. Ayarlardan ses blok boyutunu 4096 yapın. Belki blok boyutu sıfırlanmış olabilir geçen bende sıfırlandığını fark ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swaarthy -- 27 Kasım 2025; 12:14:18 >
Çok teşekkür ederim, ilk fırsatta bu ayarları deneyeceğim. Daha önce buffer size boyutunu farklı değerlerde değiştirerek denemiştim ama standart ayarda (minimum) bırakmıştım. Siz gecikmeyi önlemek için mi en yüksek yerine orta değerde kullanıyorsunuz?
Herkese iyi forumlar. Konuyu ilk defa takip ettiğim için ancak 20.sayfaya kadar okuyabildim. Son sayfaya kadar kaçırdığım bilgiler olabilir. X200 Pro CN modeli hakkında birkaç sorumu cevaplarsanız sevinirim.
OriginOS 6 ile e sim desteği kazandırıldı mı?
Band 20 eksliğinden dolayı şebeke sorunu var mı?
3. X200 Pronun AI özellikleri, Samsung AI kadar çeşitli ve iyi mi, özellikle görüntülü görüşme sırasında konuşurken anlık dil çevirisi var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Lomax.