Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
230
Tıklama
1
Öne Çıkarma
MediaTek Dimensity 8400 sızdırıldı, testler başladı
E
12 ay
Yarbay
Konu Sahibi

MediaTek Dimensity 8400 sızdırıldı, testler başladı
Son dönemde yaptığı atılımlarla Android dünyasının en güçlü yonga setlerine imza atmayı başaran Tayvanlı MediaTek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şimdi de Dimensity 8400 testleri başladı.



 Dimensity 8400 neler sunacak?



Amiral gemisi seviyesinde Dimensity 9400 yonga setini piyasaya süren MediaTek, premium orta seviyede ise Dimensity 8400 yonga setini hazırlıyor. HyperOS kodlarında ve Xiaomi web sitesinde ortaya çıkan işaretler ilk akıllı telefonun da Xiaomi’den geleceğini gösteriyor. 



Ayrıca Bkz.MediaTek Dimensity 9400 tanıtıldı: İşte Snapdragon 8 Gen 4'ün yeni rakibi



Son olarak Xiaomi 14T akıllı telefonunda kullanılan Dimensity 8300 yonga setinde Cortex-A715 ve Cortex-A510 çekirdekleri yer alıyordu. 4nm sürecinde üretilen yonga setinin 6 çekirdekli Mali-G615 grafik birimi de bulunuyordu. 



Dimensity 8400 yonga setinin teknik detayları henüz bilinmiyor ancak Cortex-A720 ve Mali-G620 mimarilerinin kullanılması kesin gibi. Bu da performans tarafında önemli bir iyileştirme yaşanmasını sağlayacak. 




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/09/exclusive-mediatek-dimensity-8400-surfaced-coming-soon/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

G
12 ay
Binbaşı

Poco X7 Pro işlemcisi olur kendisi




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.