Merhaba arkadaşlar bir çıkmazın içindeyim. Kuzenim eve digitürk bağlatmış ancak evde kablo netin interneti olduğu için digitürkü kullanamıyoruz. Uydu kablosu kablonetin modeme takılı durumda. Zaten digitürkün cihazına taktığımızda sinyal alamıyoruz çünkü kablo tvden geliyor galiba kablo. Digitürkden ekip geldi ya şafttan kablo çekecek bir elektrikçi ya da ben bir cihaz takacağım dedi (ismini unuttum) anca o şekilde olur dedi 1250 tl ücreti olur dedi. Bunun daha makul yollarla çözümü yok mu? Elektrikçi çağırdım binada merkezi uydu sistemi yokmuş apartman yöneticiyle konuştum boşta olan çanaklardan çekebilirsiniz sorun olmaz dedi. Ama her halükarda 1500 istiyorlar. Bunun basit bir çözümü yok mu ben nasıl Türksat yayını alırım digitürk zaten Türksat’a geçiş yaptı. Evdeki digitürkü kullanamıyorum suanda.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Üstadım zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak ben digiturk yayınını nasıl alırım var mı yöntemi onu öğrenmek istiyorum. Malum artık başlatılmış digiturk yani şuanda hattımız açık Digitürke. Bu kablonun ucuna bir şey takacağını söyledi digiturkden gelen kişi ona 1250 tl istedi ancak ismini bilmiyorum. Bu uydu kablosunu direk digiturk cihazına taktığımda sinyal gelmiyor zaten gelmemesi normal kablo tv’nin kendi kutusundan geliyor sanırım kablo.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >