Bu bir yardım isteme konusu değil, araştırmalarım sonucu bir çok kullanıcının çözemediği bir sorun olduğu için kendi bulduğum çözümü paylaşmak istedim.
Kendi Notebook'um 11. Nesil Intel ve Rtx3050
Benim yaşamış olduğum sorunlar
Mavi ekran, bsod "dxgmms2.sys"
İse bu uyarı:
quote:
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_RESET ("The device failed due to a badly formed command. This is a run-time issue; The application should destroy and recreate the device."). GPU: "NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU", Driver: 53742. This error is usually caused by the graphics driver crashing; try installing the latest drivers.
Çözüm
Bu hatayı alan arkadaşlar sorun nvidia gibi gözüküyor fakat değil. Sorun "Intel HD Graphics" driverı. Ddu yazılımı ile bu driverı silip yerine V31.0.101.4502 sürümünü kurarsanız sorun tamamen bitiyor. Sürümü bulamayan varsa gönderebilirim.
Başka versiyonları denemedim deneyen ve olumlu sonuçlar alan olursa lütfen yazsın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kendi Notebook'um 11. Nesil Intel ve Rtx3050
Benim yaşamış olduğum sorunlar
Çözüm
Bu hatayı alan arkadaşlar sorun nvidia gibi gözüküyor fakat değil. Sorun "Intel HD Graphics" driverı.
Ddu yazılımı ile bu driverı silip yerine V31.0.101.4502 sürümünü kurarsanız sorun tamamen bitiyor. Sürümü bulamayan varsa gönderebilirim.
Başka versiyonları denemedim deneyen ve olumlu sonuçlar alan olursa lütfen yazsın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.