Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
93
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MatLAB Simulink için Macbook tavsiyesi?
G
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba ben windows'dan macbook a geçeceğim. Kullanacağım programlar arasında matlab var ve matlab ı diğer programlardan öncelikli tutuyorum. Simulinkte kompleks modellemeler yapıyorum. 4K video editi ve 3D modellemeler yapıyorum. Xcode, TensorFlow, PyTorch, Photoshop, AutoCad, Final Cut Pro kullanacağım. Fakat daha önce mac kullanmadığım için bir konuda kararsız kaldım. Macbook Pro almak istiyorum fakat M3 Pro mu M3 Max mi almalıyım kararsız kaldım. Windows sistemlere ne kadar hakim olsamda Mac ler konusunda bilgisizim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.