Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 kayıtlı üye, 17 misafir, 5 mobil kullanıcı
58287
Cevap
4496298
Tıklama
85
Öne Çıkarma
Cevap: Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2915. sayfa)
R
4 sa.
Yarbay

Benim klima işide maceralı oldu elemanlar cuma akşam geldi akşam servis gelirse bilinki iş özenli olmaz ve tabii ki öyle oldu..lg pc12sq kurdurduk servis işçiliği çok iyi değiildi normalde tek duvar delip karşıya geçtiler 20 dakikada kurdular ama işçiliği begenmedim sanırım meselk hastalığım burada öne geçti çok hassasım bazı konularda neyse serviste çok iyi değildi akşam da olunca kafaları gidikdi tabii süpriz çok büyük bir hata yapıp vakumdan sonra vanayı açmayı unutmuşlar..aksam olunca klimayı tam test etmedik açıp gittiler az serinlik görünce ok dedik yarım saat baktım soğutmuyor aradım adamları çalışması lazım vs dediler bende ertesi gün bakarız dedim ertesi gün oldu klima sıcak üflüyor aradım servisi sonra bunlarda beni aradı dedim vanaları açtınızmı açtık abi olmaz öyle şey vs gidip dış ünite kapağını açtım ve aklımıza gelen oldu vanayı vakumdan sonra açmamışlar alyanla ben açtım vanayı elektrik bağlantısını düzgün yapmamışlar oralarıda toparladım kuş gözü yapmamışlar ben normalde kablo yüzügü kullanırdım neyse düzelttik vanayı açtığım anda socak hava üflemeye başladı ünite ve sistem çalıştı soğutması iyi sesi çıkmıyor wifiside iyi şg de wifi açma ayrı bir olay kitapçıktada yazmıyor kumandadan energy ctrl ve jet mode düğmelerine aynı anda 3-4 sn basınca klimada wifi sembolu gelip thing q dan kurulum oluyor bu kitapçıkta yok lg kullanlar yazmış wifi olmuyor haklılar kitapçıkda açıklama yok çünkü kısaca macerali bir servis oldu işi bilmeyenler için zor bir durum olabilirdi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 17 Haziran 2024; 10:2:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 sa.
Yarbay

6 taksit yapıyorlar. O zaman hb daha mantıklı. Servis var mı peki bulunduğunuz bölgede ? Klimadan daha ziyade servis önemliymiş. Bu yaz bunu anladım. Eğer servisi yoksa alternatif olarak lg dualcool plus da alabilirsiniz. Gree ve lg fiyat olarak hemen hemen aynı. Bütçeyi çok az zorlarım diyorsanız da sigma plus 18.000 btu da iyidir.

edit : bir üstteki yazar arkadaş anlatmış mesela lg servisini. Ben de hep öyle şeyler duydum. O yüzden soğudum. Gree servisi cidden mükemmel.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 17 Haziran 2024; 10:32:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Feunard
F
3 sa.
Yarbay

O kadar çıkamıyorum maalesef, servis olarak nispeten daha yakın bir servis var eğer aphro modeli iyi ise onu alacağım. Lg için de servis problemli diye yorumlsr vsrdı çünkü.

Evet tam ben yazarken sizden de ekleme gelmiş, vardığım npkta dual cool ile aphro arası öok fark var mıdır? Eğer yoksa servis için gree aphro tercih etmek daha mantıklı gibi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feunard -- 17 Haziran 2024; 10:46:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @K.B.V.
M
3 sa.
Binbaşı

Merhaba iyi bayramlar. Arçelik 15325s 15.000 btu klima tavsiye edermisiniz? Sadece soğutma için gerekli. Salon 34 metrekare Ankara da ikamet ediyorum.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

R
1 sa.
Yüzbaşı

Merhaba arkadaşlar, bir süredir 12000 btu klima arayışındayım. Hangi markaya yönelsem karşıma kullanıcıların olumsuz deneyimleri çıkıyor ve bir türlü karar veremiyorum. En fiyat performans marka modeller nelerdir, hangileri üzmez ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

K
1 sa.
Yarbay

Aphro modeli en alt segment kliması gree’nin. Wifi’si falan yok. Ve pular ile arasında sitedeki fiyata göre 1.650 tl farkediyor sadece. Bayi zaten size direkt 1.000-1.500 tl indirim yapar. Sitedeki fiyatlardan daha uyguna veriyorlar. Direkt pular alın.

dual cool plus’ın segmenti pular.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Feunard
F
33 dk.
Yarbay

O zaman sırasıyla bayiileri arayıp görüşeyim hocam ben, vade farkıda alsa hemen hemen aynı fiyata gekiyor öyleyse, teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @K.B.V.
B
6 dk.
Binbaşı

Çok fazla yorum var ama bende merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Kocaelide zemin dubleksinde oturuyorum. Evde hali hazırda bir adet beko 18000 btu klima var servisi salona kurulumu düzgün yaptı o nedenle memnunuz.

18bin btu beyaz renkli klima bakıyorum. 45 m2 çoğu yer altında kalan tek bir cephede penceresi olan oda için.

Samsung mitsubshi daikin vb nasıldır. özellik olarak beko klima dümdüz soğutuyor seer değeri iyi verimli bir klima ama yeni klima alacağız sıfır olacak salonun hemen alt katında yatak odasına alacağım. Bütcem aklıma yattığı sürece sınırsız.

Samsungların fiyatı uygun gibi 10 sene motor garantisi veriyorlar ama servisleri nasıldır özellik olarak nasıldır merak ediyorum.

Mitsubishi de 10 sene garanti ve adı çok bilinen ama fiyat listesi beko - samsung 30klarda iken 50kdan başlıyor minimum.

Toshiba klimalar da var alarko carrier olarak geçiyor yanyana anlamadım.

Birde servisler beton duvardan geçirirler mi kabloları eğer geçirirlerse dış ünite iç ünite arka arkaya aynı duvarda olabiliyor çünkü?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.