Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
1184
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: SAÜ’NÜN KÖTÜ OLMASI (2. sayfa)
S
3 hafta
Er

hayatın en garip getirisi lise hayatım boyunca çoğu gün öğle namazına mescide indim ve böyle mahlukları mescidde hiç görmedim ama hepsiyle Türklüğe ve Atatürk'e hakaret ettiği için tekmeli yumruklu kavga etmişliğim vardır, ya bunlar nerede ürüyor anlamadım gitti birde k*ministler ile p*k sempatizanları ile bu tip olaylar yaşadım ve üniversite seçimlerimi üniversitenin milliyetçi olmasına dayanarak yapıyorum ki bunlara izin veren (çoğu üniversitede) rektörler ceza almıyor bile Fırat reisi bu mahlukların farklı versiyonları şehit etti rektör 10 yıla aşkındır ceza almadı hadi o dönem açılım zırvalığı vardı dersin de hala bu olaylar çokça var ve liselere kadar indi... sinir bozucu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @A NEW LIFE
Y
3 hafta
Onbaşı

İfade özgürlüğü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sametemreocak
S
5 gün
Er

Tabiki yüce Allah kaderde seçimlerini yapmakta özgür bırakmış ama her şeyin bir bedeli var ya delikanlılık yapar kahraman olursun bedelini alırsın yada böyle karılık yaparsın bedelini ödetirler… tercih senin “ifade özgürlüğü”



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yltyy
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.