Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2003
Cevap
96189
Tıklama
18
Öne Çıkarma
Cevap: ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (104. sayfa)
B
3 hafta
Yüzbaşı

Anlıyorum. Eğer iade etmeyi düşünmüyorsanız Merlin yazılım yükleyip bir deneyin. Özellikle Qos kullanacaksanız mutlaka deneyin derim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yılmazkk
Y
3 hafta
Onbaşı

Ayarlarda biraz daha gezinecegim yapacagim en iyi ayari bulmaya calisacagim belki atladigim bir seyler olabilir, QOS ayarlarina baktim ama istedigim performansi alamadim ayrica kafa karistiriciydi ama en iyisi QOS kullanmamak benim gordugum, eger yok olmazsa iade yolu gozukur. Merlin yazilimini yuklemek bu sorunlari duzeltir mi bilmiyorum (bu konularda pek fazla bilgim yok) cihaz bir de yeni ayrica yazilim kisminda sorunlu oldugu goruluyor, bazi forumlarda firmware yukledikten sonra acilmayan, isigi yanip sonenler varmis, simdilik yazilimi es gececegim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmazkk -- 25 Mayıs 2024; 9:54:41 >

D
3 hafta
Yarbay

Bufferbloat sorunu için cake sqm kullanmanız gerekir ancak 1000 Mbps gibi bir hızda bunu yapabilecek cihaz var mı bilmiyorum, bu cihaz 200 Mbps e kadar uygun.




Bu mesajda bahsedilenler: @yılmazkk
F
3 hafta
Yarbay

Merlin fw yüklü ttnet 500mbit fiber hızımda sonuç bu şekilde çıkıyor. Cake vdsl kullanıyorken çok işe yarıyordu ama yüksek hızda problem yaratıyor o yüzden kapattım.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yılmazkk
Y
3 hafta
Onbaşı

Değerleriniz çok iyi gözüküyor. Qos kapalı haldeki değerler bu şekilde, ama yinede fazla gibi. Ara sıra değerler fırlıyor tabi ama en stabili bu şekilde gibi gözüküyor.

Yapmış olduğum bu cihazdaki bufferbloat değerleri önceki Turknet Gigafiberin verdiği VMG8623-T50B modemdeki değerler ile hemen hemen aynı, o modemde Qos özelliği var ile yok gibiydi yani sadece upload hızına limit koyarak bufferbloat'ta upload değeri çok iyi çıkıyordu. Bu cihazda ne yaparsam yapalım stabil olmuyor. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim sanırım. Firmware yüklemekte çözüm olmaz gibi gözüküyor.

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @fatih_h
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.