Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
237
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macbook pro m1pro sıfırlama sonrası Uzaktan Yönetim kilidi hk.
H
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar, cihazı sıfırladım, kurulum sırasında ülke-bölge, wifi ayarlarından sonra Uzaktan Yönetim diye birşey çıkıyor “DJITAL PLATFORM GIDA HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ” yöneticisi uzaktan yönetim sayesinde e posta ve ağ ayarlarını yapabilir, uygulamaları yükleyip ayarlayabilir ve bu bilgisayarın ayarlarını yönetebilir.

Diyor ve mictrosoft hesabı ile oturum açmamı istiyor. Kendi microsoft hesaplarımı da kabul etmiyor.

Arkadaşlar lütfen yardım. İşler yarım kaldı.



H
3 hafta
Er

Selamlar, bu bilgisayar daha önce ilgili şirketin Apple MDM server'ına kayıtlı kalmış. Skip MDM gibi "hacky/tricky" çözümler mevcut ancak yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla bu çözümleri uygulayan insanların sorunlarının düzeldikten sonra üzerinden 2 sene geçmesine rağmen OS sürüm yükseltmeleri veya formatlama sonrasında bir anda aynı sebepten ötürü aynı ekranda kilitlenmelerin yaşanması söz konusu olmuş. Şahsi fikrim bilgisayarınızı sıfırlamadan bunu çözmenin en temiz ve garanti yolu önceki sahibinin/şirketinin (ki bu çok yüksek ihtimalle belirttiğiniz şirketin bir çalışanına aitti) IT birimi ile iletişime geçerek cihazın aktif kullanıcısının siz olduğunu aktarmalı ve ilgili kayıtları silmelerini rica etmelisiniz.

Konuyla ilgili tüm bilgim bu şekilde, üzerinden çok zaman geçmiş umarım sorunun çözülmüştür. Problemin hali hazırda çözüldüyse yaşadığınız süreci aktarırsanız ileride bu sıkıntılı süreci yaşayan insanlar da bilgilenir, teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.