Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
75
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus Vivobook 15 OLED satın almaya değer mi?
G
3 hafta
Er
Konu Sahibi

Ödevlerimi yapmak ve hafif bir oyun oynamak için bir dizüstü bilgisayar satın almam gerekiyor. Ama çoğunlukla dizüstü bilgisayarı ödev için kullanacağım. Sizce Asus Vivobook 15 OLED almaya değer mi? (Yalnızca düşük bütçeli LOL). Teşekkür ederim :)

https://100001.uno/


https://1921681254.one/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garanlou -- 25 Mayıs 2024; 14:18:40 >


D
3 hafta
Yüzbaşı

Merhaba, açıkçası Asus ne kadar ürünüm varsa ya bozuldu, ya hiçbir zaman düzgün çalışmadı. Uzun süredir hiçbir ürünlerini almıyorum ve önermiyorum. Hp, dell, lenovo gibi markaları öneririm. Mesela yakın bir tanıdığıma Dell 5415 aldırmıştım, 2 yıldır çok memnun. Kardeşim bilgisayarlarını çok hor kullanır, kullan at gibi kullansın diye hp 245 g9 aldım, henüz kıramadı ve 1 yıldır çok memnun :) Ben 2017den beri dell kullanıcısıyım, en son aldığım model olan g315 de kronik bazı ufak sorunlar olmasına rağmen memnunum genel anlamda. Bunlar model olarak eskidi tabi. Asus harici laptop konusunda kendini kanıtlamış markalara bakmanızı öneririm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.