Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2972
Cevap
200048
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (152. sayfa)
B
dün
Yüzbaşı

Herkese selamlar

Sportage 1.6 T-GDI Mild Hybrid Cool Plus paket 1.850'ye veriyor bayiler. Araç boş denebilecek seviyede sadece sunroof-cam tavan mevcut boş pakete nazaran.

Aracın yakıt tüketimi, süspansiyonu, konforu vs kullananlar kısa kısa bilgi verebilir mi? Almamı öneriyor musunuz bu paketi yoksa bir üst pakete çıkmak kesinlikle gerekli midir?


Bu mesaja 3 cevap geldi.
F
dün
Yüzbaşı

Merhabalar
Ben 18.000 km boyunca cool araç kullandım. Şu an prestij kullanıyorum 16.000 km oldu. Cool tüketim 6.5 idi. Prestij 7.6. Cool donanımdaki kablosuz CarPlay ve 17 jant kasis ve çukur geçişleri iyiydi. (Cool plusta sanırım birleştirilmiş ekran var. Yani CarPlay bağlantısı kablolu olacak galiba). Prestijdeki koltuk ısıtma-soğutma ve elleriniz alışveriş paketi ile dolu iken bagajın açılması benim beğendiğim güzel özellikler. Geri çapraz görüş ve frenleme sayesinde birkaç ufak kazayı da engelledi. Sportage konfor bakımından bence başarılı bir araç.
Sonuç olarak tüm donanımlara bakın. Bu farklar size göre maddi olarak değerse ve imkan varsa üst donanım tercih edilebilir. Size göre fark değmez ise cool plus ta bence oldukça yeterli



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak_bt
E
dün
Yarbay

Merhaba.
Eğer imkan varsa prestige paket en mantıklı olanı. Led Matrix farlar, ileri seviye sürüş destek sistemleri, koltuk ısıtma &soğutma, led sinyaller, 360° kamera vb. Saymayla bitmeyecek kadar fark var cool paket ile arasında. Resmi siteden donanım tablosuna bakın bana hak vereceksiniz.
Eğer bir üst paket olan elegance konfor alacaksanız bence cool plus ile aralarında ciddi bir fark yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak_bt
A
21 sa.
Onbaşı

Selamlar. Temmuz başında cool plus aldım. Konforlu ve sessiz bir araç ayrıca motor olarak gayet güçlü. otomatik bagaj olmaması ve kumandadan 4 camın yerine tek camın açılması benim için eksiklik. Bagajı kesin olarak otomatik yaptırmayı düşünüyorum çünkü gerçekten ağır. servis yapıyormuş.Üst paketlere göre farklılıkları gösterge tamesı tek değişmiyor. Vites kolu eski tip, koltuklar manuel, ısıtma soğurtma yok. Başka detaylar da vardır bilemiyorum. Yakıtı bence uzun yolda çok iyi İstanbuldan izmir/ ödemiş’e 6 lt yaktı dağ yolundan geçmeme rağmen. 200 km mesafelik düz yollarda 5 lt gördüm. Sonuç olarak tavsiye ederim. Maddi duruma göre elegance konfor bakılabilir. Prestige ile arada maddi çok fark vardı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @burak_bt
W
15 sa.
Yüzbaşı

Hayırlı olsun hocam. Bu cool plus pakette Carplay kablosuz mu? dahili harita ve navigasyon var mı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 21 Eylül 2024; 15:15:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @antiseptik8
A
9 sa.
Onbaşı

Sağolasın. Dahili navigasyon var. Erkan üst paketteki gibi birleşik cool ile plus arasındaki farklardan biri bu biride 160 beygir olması. Başka vardır bilemiyorum. Carplay kablolu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @wixland
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.