Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
234
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Netinternet Kullanan varsa yorumları alabilirmiyim?
O
4 ay
Er
Konu Sahibi

Netinternet kullanan var ise yorumları rica edebilir miyim? 12 ay sabit fiyat garantisi veren ve Taahhütsüz bir firma olmadığı için şu anda bu servis sağlayıcısı bana mantıklı gelmeye başladı. Kullanan var ise yorumları alabilirmiyim? IPTV , Netflix , BluTv gibi platformlarda donma vs durumlar yaşayan var ise belirtmenizi rica ediyorum.



Z
4 ay
Yüzbaşı

R10 sponsor sorun yaşayacağını sanmam.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ozkanonk
N
4 ay
Onbaşı

Maalesef bu aralar fiyatlardan dolayı ben de bir firma bakıyorum. Netspeed kullanıyorum güncel olarak. Kriter olarak online oyunlarda ping sorunu yaşatmaması önemliydi benim için. Netinternet firmasının sadece bu konuda sıkıntısını görebildim. Onun dışında sıkıntıyla karşılaşmadım. Eğer online oyun gibi bir alışkanlığınız çok fazla değilse tavsiye edilebilir gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
4 ay
Er
Konu Sahibi

Online oyun alışkanlıklarım yok önemli olan benim için IPTV , Blutv gibi platformlar... Ayrıca bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Ekleme : 01 Haziran 2024 itibariyle geçişim yapıldı. Superonline'ın 1 yıldan beridir vermediği hizmeti 3 gündür çatır çatır alıyorum. Umarım böyle devam ederler :) Herhangi bir aksilik olursa da buradan yazacağım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkanonk -- 4 Haziran 2024; 11:44:11 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ndandil01
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.