Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1602
Cevap
103145
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (83. sayfa)
C
2 ay
Teğmen

Hocam mesajı yeni gördüm kusura bakma
Tamir için hiç bilgim yok valla hocam ya



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @harce74
M
2 ay
Yarbay

Bilgi amaçlı yazıyorum ben quest 3 kullanıcısıyım. Quest 2 mi abime verdim. m3 pro başlığı almıştım sarjı az gittiği için s3 pro aldım. M3 pronun pilini quest 2 olan m2 plus modeline taktım. Böylelikle abiminki m2 pro olmuş oldu. Ama fark ettiğim şey şu m3 pro malzeme kalitesi m2 plus dan çok kötü. Daha iyi bir ürün oldu.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



M
2 ay
Yarbay

Gun stok ürünü geldi.

Eksikleri
- Benim için eksiler. 3d printer malzemesi ile basılması. 3d printer olduğu için kırılabilir korkusu kırılsa bile ben 3d modelleyip basabilirim.
- Kontrolcüleri taktığımız yerin içine sıkışıp takılması çok zor değil ama tutmayı tercih ederdim.
- Kontrolcüleri taktığımız ileri geri iyi konumlandırılırken. sağ sola dönmemesi. Ve sabitlenmesi. Sabit olması iyide olabilir.
- Kontrolcüleri taktığımız yerin sabitlenmesi, Sabit olması iyide olabilir. Çünkü vucut alışıyor. Nasıl hedef alacağını biliyorsun. Ayarların devamlı değişse sorun olabilir.
Anca bunu sabit olmayan bir ürün kullandığımda anlayabilirim.
- Küçük silahlarda kontrolcüleri çıkartıp kullanıyorsun. Buda bir sorun teşkil etmiyor. Sadece küçük silahlara göre ince ayar yapan modeller olduğu için yazdım. Pavlov dışı oyunlarda başkları için sorun teşkil edebilir bana bana etmedi.

Artıları

- Kontrolcüler yukarda olduğu için gözlük daha iyi algılıyor.
- Mıknatıslı ürünler gibi bulması takması zor değil
- işin bittiğinde hemen kontrolcüleri çıkarta biliyorsun
- pavlov da gun stock suz kullandığımda hedefe bakarken çok sağlanıyor inanılmaz rahatsız ediyordu o sorun ortadan kalktı.
- 1 saate hemen alıştığımı düşünüyorum.
- Vidalar hariç tüm malzemenin plastik olması hafif olması uzun deneyim sunuyor. Borular Metal olsa çok keyifsiz bir deneyim olurdu.
- Silaha bir kere ayar yapınca sabitlenince çok hızlı nişan alabiliyorsunuz.
- Pavlov için konuşuyorum. Bir kere silaha ayar yapınca o tarz silahlar değişse bile ayar değiştirmeme gerek kalmadı en çok bundan korkuyordum.
Not: Küçük silahlarda kontrolcüleri çıkartıp kullanıyorum. Sonuç olarak küçük silahları tutarken elim titremiyor. O yüzden engel taşımıyor.
- içinden bir adet yedek kontrolcü yeri de çıkıyor.

Günün sonunda ince ayar yapabildim. Hızlı hedef alabildim. Hızlı alıştım. Rekabetci oyunlara daha alışamadım. 2.000 tl lik ürün olarak beni tatmin etti.

Gümrüğe takılmadan daha iyisi yok sanırım. Ben bulamadım. Bulsam onu alırdım.





< Resime gitmek için tıklayın >
https://tr.aliexpress.com/item/1005001860424402.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.210e3d12iBYpnc&gatewayAdapt=glo2tur



A
geçen ay
Yarbay

Arkadaşlar merhaba. Hafta sonu OCULUS QUEST 2 hediye olarak gelecek. Oyun yükleme adımlarını vs. öğrendim fakat sormak istediğim bir şey var. Mesela HALF LIFE ALYX oynamak için illa bir PC mi lazım? Misal bir ONWARD gibi yada CONTRACTS gibi bilgisayarsız bile olsak VR a yükleyip oynayamaz mıyız? Bazı oyunların (HALF LIFE ALYX de dahil olmak üzere) ya kablo ile yada wireless üstünden PC ye bağlanarak oynandığını anladım izlediğim videolardan. Bilgilendirme rica ediyorum.

Mesela meta.com sayfasında yer alan oyunların tamamını gözlüğe yükledikten sonra PC siz bir ortamda kendi hafızasından oynayabiliyoruz değil mi? Hatam varsa düzeltin lütfen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
geçen ay
Yarbay

Merhaba. Yazdığınız gibi birçok oyunu kendi hafızasından oynarsınız ancak Half Life Alyx için güçlü bir bilgisayar lazım. Tabi grafiklerden feragat ederek daha makul bir sistemle de oynayabilirsiniz ama her durumda bir PC gerekli. Quest'in kendi gücü yetmez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ASKERTUNGA
A
4 hafta
Yarbay

Peki sormak istediğim bir soru var. Rookie Sideloader programı sadece Windows'ta mı var? Ben Mac kullanıcısıyım. Mac'te bu programa denk ne var?



M
4 hafta
Yarbay

Ürün geldi. Akşam test edince detayları yazarım.
Amacı ışık açık değilken karanlık ortamda quest 3 kontrolcülerin çalışması.










< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.