Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
81
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aktardığım fotoğraflarım,diğer telefonun galerisinde ters ve dönmüş şekilde gözüküyor.
C
4 ay
Er
Konu Sahibi

Aglicam artık.Tüm fotoğraf aktarma programlarinda aynı sorunu yaşıyorum. İphone ile çektiğim fotoğrafları androide aktarınca gönderdiğim fotoğraflar ters,dönmüş şekilde gözüküyor android galerisinde. Bu sorun sadece selfie fotoğraflarda oluyor, arka kamerayla ya da portre moduyla çektiklerim aynı şekilde geçiyor. Ve ben tüm selfielerimi tem tek düzeltmekten yoruldum. Telefonu fabrika ayarlarına aldım,değişen bir şey yok. Eskiden böyle olmuyordu diye hatırlıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

G
3 ay
Er

Bu genellikle EXIF verilerinin android sistemlerde farklı yorumlanmasından kaynaklanabiliyor yani fotoğraf dikeyken androidde yatay işlenebiliyor. Exiff verilerini silen toollar var silip androide yüklemeyi deneyebilirsiniz ancak bu işlemden önce mutlaka fotoğrafların bir yedeğini alın. Farklı bir yol olarak windows cihaz varsa oradan androide göndermeniz daha kolay olabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 12 Haziran 2024; 23:40:7 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.