Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
1313
Cevap
106467
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (67. sayfa)
X
15 sa.
Binbaşı

PPG/Wrap hakkinda:

Aslinda kaplama demeliyim. Bununla ilgili basit bir iki bilgi paylasayim. Hangisini kullanirsaniz kullanin ppf ya da renkli kaplamalar az ya da cok statik elektrik tasidigindan toz cekiyorlar. Yani vernikli boyadan her zaman daha cok toz ceker ve bunu tutarlar. Ozellikle koyu renklerde cok daha fazla belli olur bu ve goruntuyu bozar bu kaplamalar. Ben de zorunlu beyaz aldigim icin renk degistirmek amacli kaplama yaptiracagim. Cesitli kalinliklar ve malzemelerden bahsedilir. Renklilerde koruma ozelligi minimumken seffaflar yani ppf’ler farkli malzemeler de kullanilarak iyice kalinlasti.
Sececeginiz malzemede isik yansimasi testi yaparak malzemenin nasil duracagini anlayabilirsiniz. Ozellikle keskin koseli bir isik kaynagini yansitarak baktiginizda sekil bulaniklasiyorsa ne kadar iyi korursa korusun, parlaklik/ayna efekti cok hos durmayacaktir mesela. Son zamanlarda renkli ppf’ler de cikti ama saniyorum ulkemizde henuz yok.
Renkli kaplamalar ise cok daha ucuz cunku ince malzemedir. Koruyuculugu az ve gunes isinlarindan renk solmasi yasarlar. Yani zaman icinde bir parca zarar gorurse degistirildiginde diger parcalarla kontrast farki olusur. Ulkemizde iyiden iyiye her yere yayilan cin mallari daha da zayiftir bu konuda.
Hangisi olursa olsun malzeme kalitesi onemi 1 birimse iscilik 5 birimdir. Genelde duz parcalarin bitiminde cikma yaparlar. Basincli suyu hic sevmezler. Piyasanin cogunlugu kotu iscilige sahiptir. Parlak ve renkliler kolay cizilir. Kaliteliler yuksek isiyla kendini onarir.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @berkolo88
A
14 sa.
Er

Aynı tırları istanbul yönüne giderken karşı şeritten bende gördüm dedim benim plaka yarına hazır olur. Gerçektende öyle oldu az önce plaka ve fatura tamamlandı. Herkes için hayırlısı olsun inşallah.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @joseph27
A
11 sa.
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederiz gayet güzel yakalamışsınız. Ankaradan teslim alacak dostlara hayırlı olsun şimdiden 👋



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @joseph27
D
8 sa.
Er

Teşekkürler tavsiyeler için.
Daha önce siyah araç kullanmıştım. Bu kez beyaz tercih ettim. Aslında ilk düşüncem mat ppf kaplatmaktı, araç beyaz mat olarak güzel görünüyor ama fiyatları gördükten sonra ben de sizin dediğiniz gibi ön bölüm normal ppf + seramik yaptıracak gibiyim.
Camlar ve tavan konusunda henüz karar vermedim ama onları sonradan da kaplatabilirim diyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @berkolo88
R
8 sa.
Binbaşı

Araç teslimleri ile ilgili bir sıkıntı yok değil mi? 24 Haziran teslim gözüküyor plakada atanmış. İstanbul’a erken dönücem.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
7 sa.
Yarbay

Selamlar,
Gozuken bir sikinti yok. Teslimler yarin basliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @recak
V
7 sa.
Binbaşı

Sipariş tarihiniz nedir? Benimde 24 Haziran teslimat ama plaka belli değil.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @recak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.