Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 kayıtlı üye, 19 misafir, 7 mobil kullanıcı
8645
Cevap
631668
Tıklama
74
Öne Çıkarma
Cevap: 2024 F/P Otel Fırsatları (444. sayfa)
E
2 sa.
Binbaşı

Ac kalmamak kosuluyla bolca ama cok lezzetli olmayan yemek, orta halli alkol , koskocaman bir havuz, asansorlu aquapark (Belek'te tektir) ,denize sifir bir otel derseniz Sueno derim. Denize uzak (buggy ya da tekneyle gidiyorsunuz) , orta halli yemek , azicik daha iyi alkol kalitesi , buyukce aquapark derseniz Titanic derim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
1 sa.
Er

Sueno belekte ebru gundes konserine denk getirmeyi dusunuyorum tatili.Birde titanic belek otel bazı yeni bölümler getirmiş otele yamas ala carte bölümüne talep çokmuş.sahil tarafında snack bölümleri yenilenmiş.QR kod ile sipariş olayı var titanic otelde sueno belekte varmı bilmiyorum.Ciddi fiyat farkı var değermi bilmiyorum titanic belek için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @extraordinaryman45
G
44 dk.
Binbaşı

Ya dostum biliyorsun 3 çocuk olunca seçenek çok az oluyor.Ya oteller 3 çocuk kabul etmiyor ya da fiyatları 120-130lara çıkıyor.İster istemez verdim açıkçası.Etsnin otel havuzu diğerlerine göre çok fazla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kronik02
E
37 dk.
Binbaşı

Hocam tamamiyla ne beklediginizle alakali bir durum. Qr kod Sueno'da yok kendiniz gidip aliyorsunuz ne alirsaniz. Sueno'da her barda her icki yok. Ilk acildigi senelerde vardi sonradan bozuldu. Kac gece gideceginize bagli olarak belki 1 gece kisaltilip Titanic denenebilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sametatlas
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.