2018 Corolla aracımı satıp üzerinede 400 tl bir ilave yaparak yeni bir araç almayı düşünüyorum,suv veya hb ancak c sınıf genişliğinde istiyorum.az yakan dayanıklı,piyasası olan sıfır veye ikinci el hangi aracı tavsiye edersiniz, teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
B HB alacaksanız kesinlikle sıfır Hyundai Bayon tavsiye ederim. En azından BSuv, C Suv almak istediğinizde de modele bağlı olarak 3008 1.5 EAT8 ya da Tucson
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >