Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
70
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AÖF Tarih bölümü hakkında yorumlarınıza ihityacım var.
B
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar 2 üniversite (halk ve ilişkiler ve işletme) bitirdim ama hala iş bulamadım. yaş 35. geç olsun güç olmasın diyerek AÖF’nin tarih bölümüne yazılmaya niyetlendim. Tarihi çok sevdiğimden dolayı böyle bir karara vardım.ama yinede  tarih bölümü okuyan arkadaşlara sormak istediğim bir kaç soru var;
bu bölüm zor mu? tarihi seven biri için tavsiye eder misiniz? ve iş imkanları nasıl?ve 35 yaş için yeni bir üniversite bitirmeyi tavsiye eder misiniz? malum yaş yolun yarısı :) bir yanım geç kaldın diyor, bir yanım şov daha yeni başlıyor diyor :):):)
başka bölümlerde var ama bunu severek yapabileceğime inanıyorum.
tecrübeli tecrübesiz tüm arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.
bu zamana kadar hep yanlış seçimler doğrultusunda okulu bitirmek zorunda kaldım. bir kez olsun kendi istediğim ve severek yapmak istediğim bir meslek edinmek istiyorum. değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..



H
2 hafta
Teğmen

SDÜ Tarih mezunuyum şuanda da Yüksek Lisans'a devam ediyorum. Formasyon almazsanız öğretmenlik yapamazsınız, AÖF diplomasını dikkate alıp işlerden olumlu yanıt alacağınıza dair inanıcm oldukça zayıf. İş imkanı maalesef yok. Bu yaştan sonra da lisans yüksek lisans doktora tamamlayamazsınız da. Hobi olarak okuyun tarih candır insana bakış açısı perspektif kazandırır. Ancak iş imkanı olarak zayıf


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

çok teşekkür ederim. yorumunuz benim için çok faydalı oldu. yoluma buna göre devam edeceğim. hayırlı günler dilerim.




Bu mesajda bahsedilenler: @HeredotEngin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.