Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
92
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran Kartım ve Monitör'ümdeki bu sorunlar neden kaynaklanıyor?
X
2 hafta
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

2 sorunumdan bahsedicem, donanım ve sorunlara çok hakim olamadığım için size sormamda fayda var dedim.

kasım ayında dizdiğim sistemim: Ryzen 9 7950x, 64gb ram, 7800xt 16gb ekran kartı, 240mm sıvı soğutucu, 1 tb ssd.

sorunum;

  • Ekran kartımı hepsiburada'dan aldım. bir performans sorunum yok ama ses sorunum var. oyunlarda yüksek ayarda oynarken bi cızıltı sesi geliyor, kulaklık takınca da, hoparlör takıncada. ama oyunda menüyü açıyım, o an ekran kartındaki yük azalınca o ses gidiyor. bu ne tür bir sorundur ve ne yapmam lazım? kulaklık takınca aşırı sinir bozuyor.
  • Phılıps Evnia 24"monitörümü sinerji'den aldım ve bana teşhir ürün yollamışlar, stokta 1 adet yazıyordu zaten, ürünü çıkartırken bile belli ediyordu kendini. sorunum ise, monitörde 10dk da bir titreme yaşanıyor. örnek; sol tarafta açık olan pencere bir anlığına sağ tarafa ışınlanıp geri olduğu yere dönüyor. bu sistemle cs:go oyununda bile ms değerimin düşük olduğunu çok rahat hissediyorum. HDMI ve DP kablosuyla da denedim sonuç yine aynı. 2. monitörüm HP marka ve onda hiç bi sorun yaşamadım böyle. bu sorunum ne olabilir, ne yapmam gerekir?

yardımcı olursanız sevinirim dostlar



D
2 hafta
Yüzbaşı

çözemezsin bu sorunu çünkü donanımsal değil. fiziksel sizdeki sorun parçalarda sorun var yenisini alacaksın



R
2 hafta
Yüzbaşı

Ekran kartının sorununun ismi coil whine yani bobin vızıltısı amd kartlarda daha sık görünen bir sorun iade değişim hakkın varsa deneyebilirsin.

Monitör ise titreme büyük bir sorun kesinlikle değişim veya iade edilmeli değişim ve iade hakkı 2 yıl boyunca monitörün değişim ve iadesini sağla .



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

X
2 hafta
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaslsr tesekkur ederim, 2 urun icin de degisim isteyerek sinerji ve hepsiburadaya basvurcam, 6 ay oldu umarim sorun cikartmazlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
2 hafta
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.