Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 kayıtlı üye, 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
12514
Cevap
454102
Tıklama
55
Öne Çıkarma
Cevap: Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (688. sayfa)
K
7 sa.
Teğmen

@Can851,

Sen o tiplerden olmasan dahi Atatürkçüyüm diyip silah sanayine salça olan, pkk'nın en büyük destekçisi israili destekleyen, dem parti ile ittifaka ses etmeyen o kadar çok kişi var ki hepsi birbirine karıştı artık.

Bu tipler Atatürkçülük kavramına çok büyük zarar verdiler artık, telafisi zor. Ben bu kadar Atatürk'ün, sözde Atatürkçüler tarafından ayaklar altına alındığı bir tarih görmedim. Atatürk partisi olması beklenen partinin yediği naneler ortada. Ya bi tüfek yapılmasına bile katlanamıyorlar. Ama dem partinin ayaklarının altına kırmızı halılar serilmesine razılar. Sorsan güya Atatürkçü olacaklar. Peh.

Benim söylediklerimi bu tipler üstüne alınsın yani.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 1 Haziran 2024; 17:5:58 >

S
6 sa.
Yarbay

Ben değilim sanırım. Ben aslında kimseyi bloklamam sadece not alırım ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Can851
C
6 sa.
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Ben değilim sanırım. Ben aslında kimseyi bloklamam sadece not alırım ...
Silmiş mesajını siz değilsiniz sizin üstünüzdeki elemandan bahsetmiştim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 1 Haziran 2024; 18:33:41 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 sa.
Yarbay

Beni de engellemiş. Çocuksu işte ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Can851
C
5 sa.
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Beni de engellemiş. Çocuksu işte ...
Doktor onu kendi haline bırakın demiş sanırım durduk yere sataşıp duruyor kendileri



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 sa.
Yarbay

Yönetim veya moderatörlerde belli bir süre kabaca her iki kutuptan olanları da fix engelleme cezalar kesmişler bazılarına 4 günlük bazılarına 2 haftalık filan . Birilerinin gönlü hoş olsun diye ...


Moderatörler de iki yüzlü ...


İktidar dalkavukluğu korkaklığı yapacaklarına ifade özgürlüğü babında Hamas ı Terör Örgütü olarak işledikleri suçları inkar ediyorlar direk veya dolaylı. Pasif tepkililer de var ...

Siyaha siyah göte göt demesini bilmeliyiz çekinmeden ..




Bu mesajda bahsedilenler: @Can851
_
4 sa.
Yarbay

Gunumuz Yahudilerininde Filistinlilerden bu konuda bir farki olmadigi gibi, Filistinliler binlerce yildir o topraklarda yasadiklari icin sonradan gelenlere gore daha fazla Sami ve daha fazla o topraklarin sahipleridir. Senin mesajima yazdiklarin, orda yazanlari yanlislamaz.

Az daha zorlasan vaad edilmis topraklar diyeceksin. Sizin hikayeleriniz gercekleri baglamaz. Askenaz Yahudilerinin Sami irkiyla bir alakasi yoktur.

Siyaha siyah, Siyoniste siyonist demesini bilmeliyiz cekinmeden…





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 1 Haziran 2024; 20:12:3 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @smart1978
D
3 sa.
Yarbay

- İsrail Savaş Kabinesi Üyesi Gantz:

"Biden'ın teklifi İsrail Askeri Konseyi'nde oy birliğiyle kabul edildi.."



Anlaşmanın ilk aşaması altı hafta sürecek "tam ve eksiksiz bir ateşkes"
İkinci aşama, erkek askerler de dahil olmak üzere kalan tüm rehinelerin serbest bırakılmasını ve İsrail güçlerinin Gazze'den çekilmesini kapsıyor.
Üçüncü aşama ise Gazze'nin savaş sonrası yeniden inşasını içeriyor.



V
2 sa.
Yüzbaşı

Arapcılar , Azerbaycan bayrağına saldırmış.
Daha geçen seneye kadar Azerbaycan'ı en çok kendilerinin sevdiğini iddia ediyorlardı,"bir millet iki devlet" diye nagralar atıyorlardı, haber global gibi sahibi Azerbaycanlı iş adamlarının kanalları birbiri ardına ak yalakalık yapıyordu. İstedikleri olmuyor diye bir günde Azerbaycanli kardeşlerimize düşman oldular hadsiz arapcılar.

Ulan sağır sultan bile biliyordu Aliyev'in sekuler diktator olduğunu yeni mi ayiktiniz. IQ seviyesi 50 üzeri yokmu aranızda?
Twitter 'i esir almışlar. Azerbaycan 'a boyuna sallıyorlar. Bunlar aramızı yakında bozar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
L
6 dk.
Yüzbaşı

Azerbaycan bile Türkiye'den daha düzgün ve gerçekçi dış politika takip ettiği bir gerçek.Yine Azerbaycanlıların büyük bir kısmı Arap ülkelerinden kendilerine bir iyiliğin gelmeyeceğinin farkında oldukları için Ermenistan ile olan savaşlarında kendilerine hem dış siyasette hem de lobicilikte destek olan İsrail'in yanında yer alıyor.Tabii bir de İran ile olan problemleri var.İran karşısında da İsrail,Azerbaycan'ın yanında yer alıyor.Yani Azerbaycan ve Azerbaycanlılar menfaatleri doğrultusunda olan ülkeleri destekliyor.Türkiye gibi hem Araplardan sürekli kazık yiyen hem de aşağlanan ama buna rağmen Araplara gözü kapalı destek veren Dünya üzerinde başka bir ülke yoktur.

Son olarak bunların Azerbaycana olan sevgileri,ilgileri zaten en başından yalandı,samimi değildi.Zira adamlar olaya sadece din ve mezhep üzerinden bakıyorlar.Azerbaycanlılar Şii olduğu için zaten Azerbaycanlıları sevmezlerdi.Şimdi millet unuttu ama 2007-2011 yılları arasında bu ülkede Ermeni açılımı adı verilen rezil bir süreç daha yaşanmış ve hatta Bursa'da stadyumlara Azerbaycan bayrağı sokulmadığı gibi Azerbaycan bayrakları toplatılmıştı.Bu durum ilk defa iki Türk devletini karşı karşıya getirmiş hatta Azerbaycan Türkiye'ye 'nota' vermiş ve kendi ülkesindeki Türk bayraklarını indirerek kendi bayraklarına yapılan saygısızlığa cevap vermişlerdi.Türkiye ve Azerbaycan ilişkileri ile defa bu kadar gerilmiş ve kopma noktasına gelmişti;


https://www.youtube.com/watch?v=n8UaFqQXuO0&t=4s


https://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/179392-bayraklar-stada-sokulmadi

Tabii daha sonra devran değişti.Malumlar,Azerbaycan ile ilişkileri düzeltti ve son Karabağ savaşıyla ilişkiler daha da ilerledi.Bu süreçte bugün Azerbaycana ve Azerbaycanlılara kin kusanlarda mecburen köşelerine sinmişlerdi.Şimdi ise ellerine fırsat geçtiği için tekrar Azerbaycan'a kin kusmaya başladılar.Gerçekten niyetlerinde samimi olsalardı Türkiye'de ki ABD'ye ait petrol şirketlerine giderek tepkilerini gösterirlerdi.Ama ABD ve Avrupa ülkelerine ait kurumların,elçiliklerin vs önünde soluğu alamayanlar ne hikmetse Azerbaycan'a ait kurumlara saldırma cesareti bulabiliyor ve bu saldırılar önlenmiyor.Twitter gibi sosyal medya uygulamalarında Azerbaycan'a ve Azerbaycanlılara yönelik her türlü hakaretler yapılıyor ama bunları yapanlara karşı bir yaptırım uygulandığını görmedim.Eğer uygulandıysa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 2 Haziran 2024; 0:11:20 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Violet Evergarden
S
5 dk.
Çavuş

Rus kuklası,İran dansözü bir devlet asla kardeşimiz olamaz.Azerbaycan halkı da öyle.Bu safsataları uyduranlar siyasal islamcılardır.
Azerbaycan dediğin kafkasyanın israilidir.Ezik,tarihte varolma mücadelesi verememiş,kimlik sahibi olamamış bir halk.Türklükle yakından uzaktan alakaları yoktur,halkının ekseriyeti Rus müstemlekesidir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Violet Evergarden
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.