Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 kayıtlı üye, 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
17584
Cevap
796567
Tıklama
33
Öne Çıkarma
Cevap: Apple TV [ANA KONU] (880. sayfa)
C
dün
Er

Merhabalar,
65”LG tv ye philips hue lightstrip gradient bağlamıştım..bunun için hdmi sync box ve hue bridge’ini de set olarak almıştım..bu sistemin çalışması için de Apple TV 4K aldım Netflix,Amazon,Disney vs platformlardan sorunsuz kullanıyordum..Ps5 de sync box a bağlıydı.
Geçen hafta HomePod 2 aldım çift olarak ama bu sefer Apple TV’yi eArc ye bağlayınca sync hdmi box çıkışı mecbur tv’nin arc girişine takmam lazım 1 tane eArc giriş var..sorum şu özetle;
HomePod’ları ev sinema sistemi olarak kullanırken philips hue lightstrip i iptal mi etmem gerekecek ? Bunun bi çözümü yok mudur ? Reddit de araştırdım aynı sorundan müzdarip birçok kullanıcı var bi çözüm de yok gibi..ya iki tane Apple TV takacam hdmi sync box a birisi HomePod sinema sistemi için diğeri de yayın izlerken tv hue senkronu için ya da hdmi splitter alacam 4K 120hz ama o da çözüm mü bilmiyorum..Kafam karıştı açıkçası..Bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim..



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
20 sa.
Binbaşı

Hah hadi bakalim tam homepod alma arefesinmdeydim ayni sistem bende de var. Bakalim umarim bir yolu vardir. Gerci bende 2 tane atv var ama ne diye ikisini de ayni tv ye. Baglayayim.




Bu mesajda bahsedilenler: @cingiz
M
1 sa.
Teğmen

Apple tv ye kodi kurmak için bazı araştırmalar yaptım genelde type c kabloyla takılarak yapılmış yanlış sorun şuki bendekinde o giriş yok. Acaba nasıl yapabilirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
1 sa.
Yarbay

Neden KODI kurmak istiyorsunuz , amacınız ne ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @muratberk
M
1 sa.
Teğmen

Hem nas cihazına bağlanmak ama esas türkvod eklentisi. Android böyle kullanıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.