Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
69
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WIFI ve BLUETOOTH çalışmıyor.
H
3 ay
Er
Konu Sahibi

Herkese merhaba arkadaşlar. Geçenlerde laptopuma linux kurdum ve linux kurduktan sonra wifi ve bluetooth çalışmamaya başladı. Sonrasında sorunun linuxten kaynaklandığını düşünüp Windows kurdum ancak sorun gitmedi. Ne yaparsam yapayım bir türlü çözemedim. BIOS'u güncelledim Windows 11 kurdum 10 kurdum. Lenovonun kendi sitesinden driver indirip yükledim. Intel'in sitesinden driver indirip yükledim. Eski driverlar yükledim ama nafile.
3 gündür bu sorun ile uğraşıyorum. Aygıt yöneticinde görünüyor ancak kod 43 ve kod 10 hatası veriyor. Bir türlü çözemedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.




P
3 ay
Binbaşı

arka kapağı söküp wifiyi çıkartıp tekrar tak



H
geçen ay
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar wifi kartını çıkarıp taktım olmadı. Yeni wifi kartı sipariş edip onu taktım gene sorun çözülmedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
geçen ay
Yüzbaşı

Merhaba;

Denenebilecekleri denedikten sonra yeni wifi kartı sipariş verip denedim o da olmadı demişsiniz, bu teknik olarak mümkün değil. Kullandığınız yazılım ( windows,linux vs ) tarafına sorunu aramanızı öneririm. Gerekirse kurulum yöntemini ve isoları değiştirin.




Bu mesajda bahsedilenler: @HelpfulSage
H
geçen ay
Er
Konu Sahibi

Çok haklısınız. Sonrasından tekrardan format attım. Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum ama hiçbir şey değişmiyor. Ben de sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama hala sorunun neyden kaynaklandığını bulamadım.



O
4 hafta
Teğmen

Merhaba , BİOS ayarlarınız'a wifi'yi kontrol edermisiniz?



H
4 hafta
Er
Konu Sahibi

Wireless lan enabled yazıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.