Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
1090
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Türk Telekom ekipleri ankastreye bağlı kablomu kesti ve portumu başkasına verdi (3. sayfa)
T
3 ay
Yarbay

Mehmet Şimşek ekibinde artik butun ekonomi yetkileri. Imf falan gelecek neyi yazalim diyorum anlamadin ama hala ;)

O makamin artik yetkisi disinda kaldi ekonomi ve maliye işleri. Huzur hakkindan başlar ingiliz vatandasi olurken her sonradan vatandas olan gi i Birlesik Kralliga hizmet yemini vermis olan Mehmet abim hakkindan gelir herseyin ben cok memnunum gelismelerden.

Sizleri anlamak cok zor ama Bir oy veriyorsunuz ve oy verdiginiz kisi yapmiycagim dedigi herseyi yapiyor ve muhalefet yonetiyormus gibi ulkeyi 180 hersey degisiyor ;)

Cimer falan hahaha. Vatandasi sorguladi dogruyu soyledi diye tehdit etme ifsalama fisleme isleride bitiyor. Artik toplumun kutuplastirilmasi islerine gelmiyor. Kutuplastiranlari yakinda hain ilan edecekler. Siz gene terste kalmissiniz ;)))

Benim vergimle beni ezemez kimse. Ben halkim. Nokta. Adı ister borclar idaresi olur ister borc fonu. Yakinda bu baskanlik sisteminin bile kalkmasi gundeme gelecektir.

Konu şu devlete ait firma ici bosaltiliyor, el degistirince rekabet kurulundna ceza yiyor ve vatandaslari magdur edebiliyor rahatca... o duzenin sonuna geldik. Herkes anladi sagir sultan duydu. Siz bi sonraki secimde algilarsiniz belki degisimi...

Cimere hariri ailesini mi sikayet edicez. Port dolu diye veya turlu yalanlarla vatandasi magdur eden teknisyenleri mi yoksa jole sacli obezleri mi😂



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.