Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
982
Cevap
138690
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: Tecil bittikten sonra askere ne zaman giderim ? (52. sayfa)
J
geçen hafta
Er

Merhabalar aynı durumu ben yapacağım. Haziran sonunda kaydım silinecek 24 temmuz - Ağustos başı arası tezsiz yüksek lisansa kayıt yaptıracağım. Ben 2018 yılında yoklama yaptırmıştım durum farkeder mi? Anladığım kadarıyla süresi dolduğu ve sınıflandırma olmadığı için yeniden yoklamaya girmem gerekiyor. E-devlette de yoklama başvurusu yap seçeneği gözüküyor.
Son olarak böyle bir işlem 2021 yılında yaptım kaydımı Ağustos ayında sildirdim bana ortalama iki ay yani ekim ayının ortasına kadar erteleme verdiler. O tarihler arasında sorunsuz şekilde kayıt yaptırdım. Sizce yine aynı durum mu olur?

Cevabınız şimdiden teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jstsx -- 9 Haziran 2024; 1:56:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @a-f-h
A
geçen hafta
Yarbay

Sınıflandırma belli mi değil mi bir şubeden teyit edersiniz. Duruma göre hareket edersiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jstsx
J
7 gün
Er

Hayır belli değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @a-f-h
O
7 gün
Er

Şu an uzaktan tezsiz yüksek lisans okuyorum kaydımı sildireceğim. Kaydımı sildirdikten sonra 1 yıl erteleme hakkımı kullandım diyelim. 1 yıl sonra ertelemenin bitiş tarihi gelmeden başka bir uzaktan tezsize kayıt olup askerliği uzatabilir miyim? Sonuçta mezun olmadım ama mezun olunca veya ilişik kesilince verilen uzatma hakkını kullandım. Bu sıkıntı yaratır mı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.