Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
8501
Cevap
1216476
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Seboreik Dermatit (426. sayfa)
1
5 gün
Teğmen

Hocam siz kortizonlu kremleri nasıl kullandınız acaba? Doktor yazarken çok az sürün ve uzun süre kullanmayın der. Buna uyduğunuz sürece birşey olmaz. Ben 50 yaşındayım senelerce kullandım hiç sorun olmadı. Güçlü kremleri 1-2 gün çok ince sürerim ve hemen keserim o zaten işi kurtarır.

Blue Cap cok tavsiye edilen bir krem.. Buradaki sıkıntı 50ml yani avuç içi kadar krem 1500 - 2000 TL satılıyor. Ona can dayanmaz. Kaç kişi alabilir bilmiyorum. Ben artık minnnacık ve devamlı kullanılması gereken o ürünlere öyle paralar vermiyorum. Zamanında verdim ama olmuyor sonu yok.

Eğer bir kere sürücez ve iyileşeceğiz olsaydık çok daha fazlasını verirdim. Ama yaşadığımız boyunca nemlendirici ve yatıştırıcı krem kullanmamız gerekiyor.

Onu alırsak devamlı iflas ederiz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 10 Haziran 2024; 18:2:26 >


Bu mesajda bahsedilenler: @hDundar
E
dün
Yüzbaşı

Merhaba arkadaşlar Seboreik dermatit(egzama) var alında nokta nokta kırmızılık var. Selsun şampuan ve Bepanthol krem kullanıyorum. Şu aralar baya çoğaldı benim saçta da sivilce çoğaldı. Blue Cap krem tavsiye eder misiniz? Şampuanı da varmış. Bir ara doktor Topicorte krem vermişti. O baya iyi gelmişti. 2 sene önce. Ama kortizon var sanırım. Fazla kullanmamistim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_NL -- 14 Haziran 2024; 11:58:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.