Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
9950
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Crystal Metal kart hakkında... (3. sayfa)
L
2 ay
Yarbay

600



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kerem Taha
M
2 ay
Er

Bu kartın diğer american metal/ maximiles gibi kartlardan bir artısı var mı ?
Bugün bankacım beni de vazgeçirdi aidat çok fazla ve 20m da yapıkredide varlık olmadığı için 15k boşuna aidat ödemeyin dedi. Biz zaten lounge terminali falan kullanmıyoruz, aidatı indirimden çıkarayım deseniz yılda 300.000 restoran otel harcaması yapmak gerek e zaten o ona gidicekse ne anlamı kaldı.
Yurt dışında elinizde amex black olmadığı sürece kimse takmıyor bizim kartları zaten
Yine de cazip bir yanı var mı ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 ay
Binbaşı

Metal crystal kartta %20 ve %5 otel&restoran kazanımlarının üst sınırı da daha yüksek plastik crystal karta göre. Ancak aradaki farkla ne kadar telafi edersiniz o kart aidatını bilemem. Sürekli crystal anlaşmalı restoranlarda gidiyorsanız fark edebilir.
Fazla seyahat etmiyor, lounge kullanmıyorsanız normal crystal kart da yeterli olur. Onun kart aidatını da iptal ediyorlar.
Maximiles kullanmadığım için bilmiyorum, amex metalim var ancak crystal daha çok yerde avantaj sağlıyor harcama alışkanlıklarınıza göre.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mkopaw
K
2 ay
Onbaşı

Normal crystal aidat iptalını saglıyorlar mı ona göre alayım eskiye göre aylık harcamam baya düştü gereksiz hiçbir şey almıyorum şuan takit odemelerımle beraber 20 k borcum var bunu aylık 10 bıne kadar dusurucem yıne de ıptal olur mu sızce ?




Bu mesajda bahsedilenler: @korcin
K
2 ay
Binbaşı

Ben ve tanıdığım birkaç kişi iptal ettirdik crystal kart ücretini ancak müşteriye göre değierlendiriyorlar sanırım talebi.
Yapı kredi ile aktif çalışmıyorsanız veya kartı çok kullanmıyorsanız, uğraştırabilirler.



K
4 hafta
Onbaşı

600 istiyordu crystal 8 benim limit tam oluyor bu sefer 800 oldu diyorlar ne çok güncelliyorlar şunun limitini,crytal kart almak isteyenler 800 olmuş limit.crytal almak isteyenler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.