Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
146
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İş hayatı...
7
4 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

S.A ARkadaşlar benim bir sıkıntım var düşün düşün işin içinden çıkamadım. ben kendim elektrik-elektronk teknsiyenyim + 15 -16 yaşından beridir bilgisayar yazılım kodlama v.s işi ile haşır neşir olan bir insanım.
velhasıl 1 senedir savunma sanayiinde hatrı sayılır bir firmaya iş başvuru yaptım 1 sene sonunda bugün aradılar saat 2 de görüşmeye gelirmisiniz ön mülakat gibi dediler gittim gittim ama ne umduk ne bulduk tarzı birşey oldu.
şimdi ben normalde teknisyen kadrosuna müracat ettim ama adamlar bana üretim bandında hiç alakası olmayan iş teklif ettiler. ben normalde şirketi baya araştırdım işte sabah 8 akşam akşam 6 dediler işte cumartesi pazar tatil felan dediler hiçbirisi olmadı mesai sabah 7 buçuk da başlıyormuş cumartesi çalışma varmış efendime söylim eski çalıştığım yerlerden laf açıldı. işte orda benden küçükler emir veriyordu v.s tarzı muhabbet oldu. burdada aynısı var sorun olurmu felan dediler yani kısacası ben kafamda orayı başka türlü hayal ettim adamlar çok çok başka şeyler anlattılar..
şimdi beni bir daha çağırırlarsa şayet ne iş verirlerse yapayım mı yoksa kendi mesleğimi yapmak istediğimi mi söylim ? çok büyük hayal kırıklığına uğradım. ben 1 senedir uğraşıyorum şartları imkanları iyi diye ama çok farklı birşeyle karşılaştım sizlerin görüşü düşüncesi nedir bu konuda ???



O
4 hafta
Yarbay

Bi denersin baktın hoşuna gitmiyor bırakırsın.

Kariyer CV oluşturduğunda orasıda içeriğinde bulunur.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
7
4 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

öylede üstad tamam da 35 yaşına geldik zaten CV mizde 50 tane işyeri var hani yaş geçiyor bundan sonra bir yere girersek uzun vadede çalışma düşüncem var benim gir çık gir çık yalama olduk valla..




Bu mesajda bahsedilenler: @OverClocKing
A
4 hafta
Yüzbaşı

Ben olsam bir süre daha yerimi yapardım. Daha sonrasında ise, kendi alanın da çözülemeyen bir problem olur ise bu konuya nokta koyar.. ve iş yerinde ki geleceğim ile ilgili gerekli birimler ile konuşma eyleminde bulunup,derdimi anlatır ve en azından şansımı derdim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
7
4 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

valla bilmiyorum usta kafam çok karışık moralim eksi sıfır .. şimdi orda neyle karşılacağımızı da bimiyoruz ? kendi işimiz olsa neyse ama alakasız bir iş teklif ediyor adamlar. birde ben şunu anladım hiçbir işyerini yada şirketi gözünde çok büyütmeyecen..




Bu mesajda bahsedilenler: @ApsinteX
B
geçen hafta
Binbaşı

Kurumsal sirketlere basvurun birakin kobileri ne para nede deneyim kazanabilirsiniz vaktinize yazik olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdc -- 3 Haziran 2024; 18:41:7 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
geçen hafta
Binbaşı

Sürekli yeni işyeri deneyenlere,
"bir de kendi işini başlatmayı dene" derim
(kendime de derim)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.