Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3738
Cevap
211955
Tıklama
21
Öne Çıkarma
Cevap: Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (196. sayfa)
T
2 hafta
Yarbay

Keenetic önümüzü aydınlatıyor 😀
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar tozyet,

Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

ADSL2+ / VDSL2 / Fiber (EtherWAN) destekli KN-2111-01EN Carrier DSL - KN-2012 - Omni DSL - KN-2112 Extra DSL yada KN-3610 Hopper DSL model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki linkten ilgili modellerin karşılaştırma tablosuna erişebilir size uygun olan modeli belirleyebilirsiniz.

https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-omni-dsl,keenetic-extra-dsl,keenetic-carrier-dsl,keenetic-hopper-dsl



Yada aşağıdaki linkten ürün seçici ile kullanım amacınıza uygun olan en iyi modeli belirleyebilirsiniz.

https://keenetic.com.tr/tr/find-my-keenetic


Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 17 Mayıs 2024; 11:53:36 >


Bu mesajda bahsedilenler: @tozyet
K
2 hafta
Yarbay

Yolumuz hep aydınlık diyorsun :)




Bu mesajda bahsedilenler: @tayaydin
B
2 hafta
Yüzbaşı

Merhaba,



Benim bir sorum olacaktı. Forumda konularınızi gördüm. Evde 500 mb bir internet kullanıyorum. Modem WiFi 5 destekli. 5 ghz kablosuz olarak modemin yanında dahi 360 max alabiliyorum. Kablo ile tam hız alıyorum. Odam modemden oldukça uzak. Kablosuz odamda aldığım hız 150 mb. Ben odamdan tam kapasite hız alabilmem için hangi ürünü tercih etmeliyim? Desteğinizi rica ederim. Teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KYTECHNGAMING
K
2 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

MerhabaBetta_54,

Keenetic ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Alt yapınıza ait kullanıcı adı / şifre bilgilerinizi biliyorsanız mevcut router cihazınızı devre dışı bırakarak KN-1811 Titan model router cihazında sonlandırabilirsiniz, kablosuz bağlantı ile internet alt yapınızın desteklediği hızlara ulaşmak için bulunduğunuz ortama göre bir yada birden fazla erişim noktası kullanarak Mesh sisteme eklenmesi gerekebilir, erişim noktası olarak KN-3810 Hopper yada KN-3710 Sprinter model router cihazlarımızı inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-titan

https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper

https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-sprinter

https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-titan,keenetic-hopper,keenetic-sprinter




Bu mesajda bahsedilenler: @Betta_54
T
6 gün
Binbaşı

Merhaba, ev içi superonline fiber altyapıda 1000mbps hizmet alıyorum. Ont cihazı sonrası zte h3600 serisi modem verdiler. Sonrasında ise 3 adet deco m5 serisi mesh sistem kullanıyorum .( her odaya cat6 lan kablosu mevcut fakat kablosuz tercih ediyorum)
İss kulanıcı adı ve şifresini vermiyorlar.

Keenetic ürünleri arasında hem mesh sistemime entegre edebileceğim hemde zte routerin yerini alabilecek daha performanslı bir model düşünüyorum. Tavsiyeniz hangi model olur?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
5 gün
Yarbay

AX destekli Sprinter, Hopper, Hopper DSL, Titan modellerine bakabilirsiniz. Şifrenizi Keenetic yazılımı ile ulaşabilirsiniz. Ya da yine forum içerisinde sanal makine üzerinden basit bir yöntem de mevcuttur.
Farklı markalarla merkezi yönetim özellikli mesh sistemini yapamazsınız. Onlar kendi arasında mesh yapıda çalışıyordur muhtemelen.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 27 Mayıs 2024; 11:32:58 >


Bu mesajda bahsedilenler: @teote
K
5 gün
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar teote,

Keenetic ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

İnternet alt yapınıza ait kullanıcı adı / şifre bilgilerinizi temin ederek internetinizi KN-3710 Sprinter - KN-3810 Hopper yada KN1811 Titan model Router cihazlarında sonlandırabilirsiniz, Mesh sistemi yalnızca Keenetic cihazları ile birlikte yapılmakta olup farklı marka cihazlar ile mesh yapılmamaktadır. Tüm Keenetic modelleri birbirleri ile kablolu / kablosuz mesh sisteme dahil edilebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @teote
E
dün
Yarbay

router koridaorda, gpon ont başka odada, ethernet ile bağlı.

managed switch ile aynı kablo üzerinden LAN bağlantısı kurmak için keenetic router'da ne yapmak gerekiyor? openwrt ile yapılabiliyor tek kablo ile.

mesela "switchport trunk vlan 1" satırını da ekleyebilir miyim komutla?

interface GigabitEthernet0/3
  rename 4
  role inet for GigabitEthernet0/Vlan35
  switchport mode trunk
  switchport trunk vlan 35
  up

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 30 Mayıs 2024; 14:17:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
dün
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar Emre Bey,

Akıllı switch üzerinde bulunan VLAN tanımını kaldırmanızı yada alt yapınızın kullandığı Örnek : VLAN35 tanımlayarak Keenetic router cihazınızda da İnternet menüsü altında bulunan Ethernet kablosu menü üzerinden İnternet, IP Telefon ve IPTV hizmeti için VLAN'lar kısmında internet yazan kutucuğa alt yapınızın kullandığı VLAN ID değerini girmenizi öneririz.

Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @emre1393
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.