Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
119
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Euro 2024 - Ana Konu
B
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

EURO 2024, bu yıl 17’nci kez düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’dır. UEFA tarafından düzenlenen bu büyük etkinlik Avrupa’nın en prestijli uluslararası futbol turnuvası olarak biliniyor. EURO 2024 Avrupa’nın dört bir yanından gelen en iyi 24 ulusal futbol takımını bir araya getirecek.

Turnuvaya katılacak takımlar şöyle: Almanya, Türkiye, Fransa, Belçika, Portekiz, İspanya, İskoçya, İngiltere, Macaristan, Slovakya, Arnavutluk, Danimarka, Hollanda, Romanya, İsviçre, Sırbistan, İtalya, Çekya, Slovenya, Hırvatistan, Polonya, Ukrayna, Gürcistan ve Avusturya.

Türkiye’nin de ev sahipliği yapmak için başvurduğu ancak olumsuz sonuç aldığı EURO 2024 Almanya’da gerçekleşecek. Berlin, Münih, Dortmund, Gelsenkirchen, Stuttgart, Hamburg, Düsseldorf, Köln, Leipzig ve Frankfurt şehirlerinde, her biri uluslararası standartlara sahip olan stadyumlar futbolseverlere unutulmaz bir deneyim sunmak için tasarlandı.

EURO 2024, 14 Haziran 2024 tarihinde Almanya - İskoçya maçı ile başlayacak ve 5-6 Temmuz'daki çeyrek final, 9-10 Temmuz'daki yarı final, 14 Temmuz 2024'deki final maçıyla sona erecek.

Gruplar şu şekilde...

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 hafta
Yarbay

Fransa banko finalde. Palmer'da baya formda bakalım Southgate nasıl bir ön taraf kurgulayacak.

Rice-Bellingham
Saka-Palmer-Foden
Kane

böyle olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Şu 6 topçunun önündeki en büyük engel Southgate... Ne yapıp ne edip yine batıracak gibi geliyor bana. Diğer takımlarla ilgili de ufak ufak yorum atayım.

Son şampiyon İtalya'nın kadrosu açıklanmadı ama havuz epey zayıf. Hiç şans vermiyorum.

Almanya'da Leverkusen ve Stuttgart'taki isimler çok formda geliyorlar turnuvaya. Wirtz-Musiala harika ikili. Füllkrug tam 9. Sane her daim tehdit. Neuer-Müller-Kroos-İlkay tecrübe. Deniz Undav iyi yedek. Fena kadro değil iş hocada artık.

Hollanda hiçbir zaman sevdiğim bir takım olmadı ama bu kadrosu pek övülmüyor bence. De Ligt-Van Dijk-Van de Ven-Ake geri hattı, Frimpong-Maatsen bekleri, FDJ, Koopmeiners, Reinders, Simons ortası. İleride Weghorst-Malen-Depay falan. Zirkzee'yi almamışlar çok şaşırdım. Hocaları çöp gerçi kadroya yükselsek de bir yere kadar maalesef. Ronald Koeman ne abi...

Fransa yine hayvan gibi kadroyla geliyor, dışarda kalanlarla bi turnuva daha çıkarırlar öyle saçma bi havuz. Barcola veya Kolo Muani yerine Olise-Diaby-Mateta olabilirdi belki.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 16 Mayıs 2024; 22:59:12 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sen Aydınlatırsın Geceyi
_
3 hafta
Yarbay

Her sene Belcikadan surpriz beklerim hep sonu husran olur. Bu yil Avusturya Milli Takimindan surpriz bir cikis bekliyorum.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Gerçekten iyi bir kadroları var. Belçika asıl altın jenerasyonu harcadı şimdikilerden de umutlu değilim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.