Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
130
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İş için Notebook Tavsiyesi
Ç
geçen ay
Er
Konu Sahibi

Herkese merhabalar,
SAP ABAP developer edition'ı kasmadan kaldırmalı, 14 inç gibi compact hafif olmalı. Şarjı dayanmalı. 16 gb ram olmalı. 512 gb ssd sanırım minimum olmalı. Çünkü SAP ABAP Developer edition da programı kullandıkça doluyor SSD. Tavsiye verebilir misiniz bu koşullara uygun bir notebook. Bütçe minimum bu özelliklerde ne olmalı, ona göre ben de kendimi ayarlayayım. Huawei notebooklar nasıldır? MATEBOOK d14 var da..



Y
geçen ay
Binbaşı

Çok özür dilerim hocam aklıma direk bu geldi



haremdeki cariyeler bakarlar ki padişahın koynuna girmek için aylarca sıra beklemeleri gerekiyor, biz de yaptırıverelim şu meretten diyerek içlerinden birini kapalıçarşı'daki meşhur bir zıbıkçıya gönderirler.

kızcağız, zıbıkçıya derdini anlatır, siparişi için tarif vermeye başlar: "vallahi efendi baba öyle bir şey yap ki... nasıl söyleyeyim? türk'ünkü gibi büyük olsun ama aynı zamanda arap'ınki gibi de kara olsun. sonracığıma, arnavut'unki gibi iri olsun da, laz'ınki gibi kıvrak olsun... lakin, kürt'ünkü gibi kıllı olacak! bir de frenk'inki gibi kibar olmalı... acem'inki gibi kalın, moğol'unki gibi sağlam, venedikli'nin gibi güçlü, cenevizli'ninki gibi cevval, efendime söyleyeyim, sonra..."

zıbıkçı lafını keser: "hanım kızım, öylesini bulsam ben kendi g***** sokarım!"



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 hafta
Teğmen

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.