Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 17 misafir, 2 mobil kullanıcı
28678
Cevap
2008848
Tıklama
77
Öne Çıkarma
Cevap: TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1484. sayfa)
B
3 sa.
Er

Arkadaşlar aracın klima performansı hakkındaki yorumlarınızı okudum, yararlı da oldu, teşekkürler. Araca binmeden önce klima açabilmek bence müthiş bir özellik. Hele hele benim gibi sıcaktan rahatsız olan biriyseniz... Mevcut araçlarımın kliması mükemmel ama koltuk soğutma yok, araca bindiğimde araç bazen o kadar sıcak oluyor ki klima soğutuncaya kadar ben zaten su gibi terliyorum. Bu özellik yazın büyük bir keyif.

Öte yandan, kışın aracın ısıtması nasıl? Koltuk ısıtma var, o yüzden üşütmeyecektir. Ama ben araç kullanırken üzerimde mont vs olmasını sevmem, kışın aracı montsuz kullanmak için önceden ısıtmayı çalıştırsak, Ankara gibi soğuk sayılabilecek bir bölgede aracın içini kolayca ısıtabiliyor mu? Örneğin hava -5 derece diyelim, sabah uyandık, camlar da buz... Camların temizlenmesi ve aracın içinin de en azından makul bir sıcaklığa erişmesi için yaklaşık kaç dk önce çalıştırmak gerekiyor aracı? Isıtma bataryadan çok fazla enerji harcıyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 sa.
Binbaşı

Dün gece güncelleme 20.1 yüklendi klima ve farları daha kontrol edemedim, @tunatek’in söylediği gibi her güncelleme sonrası yeni 0 araç almış gibi hissediyorum 🙂





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bimarhane -- 12 Haziran 2024; 11:53:10 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @M.L.Crassus
V
2 sa.
Binbaşı

Bende öyle düşünüyorum. Önceki aracım beyazdı, Bu aracın bu özelliği sayesinde siyah araç aldım fazla koymuyor sıcak. Şarj konusunda biraz rahatım.

Kışında çok iyi derecede ısıtıyor aracı. 5-10 dk içinde buzu çözer, gömlekle biner gidersiniz araca. Kendim için konuşuyorum, direksiyon ısıtma iyi bir özellikmiş. İnsanın eli üşümeyince kendide üşümüyormuş.
Koltuk sıcak, direksiyon sıcak, içerisi sıcak. Camlar çözülmüş. Tek tık silecek ile tertemiz görüntü. hava 10 derece altında olsa bile gömlek ile işe gidip geliyordum ben. müthiş rahatlık, yazın da kışın da.
TÜketim konusunda kışın genel olarak tüketim artıyor. O da batarya kimyasından galiba, kapasite biraz düşüyor gibi. Çokta dikkat etmedim, işyerinde şarj olduğu için takıp geçiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bobby Hatfield
B
2 sa.
Binbaşı

B
1 sa.
Er

Teşekkürler hocam, ısıtma performansının iyi olmasına sevindim, ben de genel olarak aracımı kışın bile gömlekle kullanırım, mevcut aracımda ısınıncaya kadar akla karayı seçiyordum, koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtma zaten üşütmez ama buzu da hızlı çözmesi benim için önemliydi.




Bu mesajda bahsedilenler: @VideSupra
T
1 sa.
Yarbay

Link 1S modeline yönlendiriyor alacak olan varsa Air Pump 2 modelini seçsin o model çevirmeli kafadan hariç hızlı bağlantı adaptörü ile geliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bimarhane
B
20 dk.
Binbaşı

👍 Web öncelikle S1 seçiyor,Pump 2 modeli daha güçlü, webde soldakini seçerseniz Pump 2





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bimarhane -- 12 Haziran 2024; 13:26:59 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Tinúviel
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.