Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
61
Cevap
2536
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: kirada oturan 3-4 çocuklu asgari ücretli ne yiyip ne içiyor (4. sayfa)
Z
4 hafta
Yarbay

valla bilader ben varoş semtlere girmeye çalıştım. 10 binden aşağı kimse daire vermedi. daha depozito daha emlakçı avantası taahhüt.
sonra eski dükkan sahibim halimi hatrımı sormaya aramış. abi dedim evsiz kaldım. şehir merkezinde dayalı döşeli 8 bğin liraya ev buldum.
kısacası varoşlara senin benim param yetmiyort :D




Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
V
4 hafta
Yarbay

Öyle birşey yok yahu!

Hedef 2023 tü, hatırlamıyor musunuz?

Ekonomimiz uçuyor, kaçıyor, ihamız sihamız var. Uçak gemisi bile yaptık.

Avrupa, Amerika bir sözümüze bakıyor. Ortadoğuda, Balkanlarda Türk rüzgarları esiyor. Kainat liderimiz çekimde uyuyakalıyor ama olsun, vardır bir bildiği...

Bir de Putinin kapısında bekledik ama sonra çok fena fırça attı kainat lideri. Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz lafları montaj, öyle bişey demedi. Fırça atıyodu, dünya medyası için öyle söyledi gösterdiler.

Neyse, farkında mısınız? Artık eskisi gibi uçağa atlayıp oraya buraya gitmiyor son zamanlarda. Randevu vermiyorlar. Kimse görmek istemiyor meymenetsiz suratını. Fırça yemek istemiyorlar çünkü.

Dünya titriyor, siz asgari ücretle geçinme peşindesiniz....

Cık, cık cık....



Z
4 hafta
Yarbay

Memurum haftalık pazar yapıyorum 350-1000 lira arası değişiyor, su elektrik vs derken en az 10 bin minimum gider var, asgari ücretli tam anlamıyla geçim uzmanıdır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 hafta
Binbaşı

Benim bizzat tanıdığım birisi var. Adam haftanın 5 günü bizimle aynı işyerinde çalışıp. Hafta sonlarıda günlükçü olarak çalışıyor. 4 çocuğu var ve karısı çalışmıyor. Çocuklara bakmak için. Gerisini siz hesap edin.
İşin komik yanı bu adam benden 3 yaş küçük ve ben ilk tanıştığımız zaman abi dedim.
Diğer komik yanı bana sürekli sen neden 1 tane çocuk yaptın. Erkek adam en az 3 çocuk yapar diyip fasulye kadar beyni ile dalga geçtiğini sanıyordu. Bende en sonunda dayanamadım ve haklısın kardeşim. Bende 4 leyip senin gibi ot ot yaşamıma devam ediyim dedim. O günden beridir daha bana sataşmıyor.
Bir diğer komik yanı daha var oda bu adam benden düşük maaş alıyor. Onuda ekliyim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 18 Mayıs 2024; 13:45:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.